Marc Peeters

Hele goede service en ik was blij verrast met de persoonlijke boodschap (bedankje) op de bijgevoegde factuur. Super!

Lars van Wijk

Erg duidelijke website met leuke en variërende artikelen. Duidelijk aangegeven wanneer iets geleverd wordt en het wordt dan ook netjes afgeleverd. Direct mailtjes gehad waar en wanneer m'n pakketje... Erg duidelijke website met leuke en variërende artikelen. Duidelijk aangegeven wanneer iets geleverd wordt en het wordt dan ook netjes afgeleverd. Direct mailtjes gehad waar en wanneer m'n pakketje was. Ik zou zeker opnieuw bij cadeau.nl bestellen!

emily

Neen niet tevreden. Cadeau is heel laat aangekomen. Volgens reclame volgende dag bezorgd. Maar woensdag besteld en het was er pas zaterdagavond. Ook niet goed op hoogte gehouden. Het was een cadeau... Neen niet tevreden. Cadeau is heel laat aangekomen. Volgens reclame volgende dag bezorgd. Maar woensdag besteld en het was er pas zaterdagavond. Ook niet goed op hoogte gehouden. Het was een cadeau voor een vriendin, dus ik heb het zelf niet gezien.

Judith

Zeer tevreden over cadeau.nl!
Goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Kreeg keurig een bevestiging van de bestelling en later de track en trace code.
Als ik iets leuks zie zou ik...
Zeer tevreden over cadeau.nl!
Als ik iets leuks zie zou ik zeker nog een keer bij cadeau.nl bestellen! Erg fijn is dat het het vanaf €20,- gratis verzenden is. Je komt al gauw op dat bedrag. En niet dat het pas vanaf bijvoorbeeld €50,- gratis verzenden is, want dat is een veel te hoog bedrag. Doordat het vanaf 20euro gratis verzenden is is de keus gauw gemaakt om bij cadeau.nl te bestellen.
Order was prima verpakt en leuk was dat er persoonlijk op het order formulier "bedankt" + de naam van de medewerker op was geschreven.

Cor

- assortiment is ok , het is misschien wat zoeken want de onderverdeling is niet super.
- info over de bestelling was goed
- jazeker

Marianne L.

Ruim en leuk assortiment. De bestelling is prima verlopen en ik kom vast nog terug op deze website. Bravo!!

Julius

Mischa, ga nooit bij me weg. Blijf voor altijd bij me ! X

Cash flow administrations

Snelle service en leuk ingepakt met een persoonlijk tintje.