Ik ben heel tevreden over de snelheid waarmee Cadeau.nl handelt. Ook het handgeschreven bedankingsbriefje was erg fijn. Het assortiment is voldoende uitgebreid. Hopelijk wordt het ook regelmatig...Ik ben heel tevreden over de snelheid waarmee Cadeau.nl handelt. Ook het handgeschreven bedankingsbriefje was erg fijn. Het assortiment is voldoende uitgebreid. Hopelijk wordt het ook regelmatig vernieuwd, want aangezien ik erg tevreden ben, wil ik in de toekomst graag nog aankopen doen bij Cadeau.nl.
An Boon
Ik vond het super leuk dat mijn kado werd ingepakt door mensen die het misschien wat moeilijker hebben in onze maatschappij om een job te vinden?
Federica
Ja!
Yvonne van der Weide
Alle vragen kunnen met Ja beantwoord worden
Power Personality
Ja Ja Zeker!
P2M
Ze hebben hier een leuk assortiment met van alles en nog wat en ik heb onlangs voor de 2e keer iets besteld. De cadeautjes werden leuk ingepakt en werden binnen een dag al geleverd. 10/10
Chris Verhaegh
Ik ben tevreden over het assortiment alhoewel het natuurlijk altijd beter kan. Ik ben goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en ja ik zal ( indien nodig) opnieuw bestellen bij Cadeau.nl
Beppie Loogman
Ja
weber
Tevreden
Corrie Huijbregts
Leuke artikelen, snel geleverd en nog mooier dan ik dacht! Bovendien vind ik het persoonlijk nootje van de inpakken erg leuk!