Louisa

Ik ben tevreden over assortiment en de volgbaarheid van de bestelling. Ook de persoonlijke groet van Mariska vind ik fijn!
Ik ga beslist vaker bestellen als ik een cadeau-tje zoek.

Mijn eerste ervaring met Cadeau.nl is goed bevallen. Ik heb er een origineel cadeau besteld, tegen de laagste prijs (zelfs incl. verzendkosten) die ik op internet kon vinden. De afhandeling van de... Mijn eerste ervaring met Cadeau.nl is goed bevallen. Ik heb er een origineel cadeau besteld, tegen de laagste prijs (zelfs incl. verzendkosten) die ik op internet kon vinden. De afhandeling van de bestelling was perfect: goed op de hoogte gehouden, razendsnelle levering. Ik zou mijn cadeaux hier zeker nog een keer bestellen!

Anna bergsma

Wij zijn zeer tevreden en ook de persoonlijke noot op de rekening vond is super.

Helena

Cadeau.nl heeft een heel leuk assortiment. Ik ben goed op de hoogte gehouden en zou dus ook zeker opnieuw bij cadeau.nl bestellen.

Babette

Cadeau.nl heeft een heel uitgebreid assortiment met erg leuke spulletjes tegen een nog goede prijs, die leuk zijn om als klein cadeautje te geven bij een speciale gelegenheid, feest of gewoon... Cadeau.nl heeft een heel uitgebreid assortiment met erg leuke spulletjes tegen een nog goede prijs, die leuk zijn om als klein cadeautje te geven bij een speciale gelegenheid, feest of gewoon zomaar! Er wordt ook vernieuwd in het assortiment wat erg fijn is, zo blijft het ook interessant om weer terug te komen winkelen!

Ik ben erg tevreden over het bestel en levering proces, ben goed op de hoogte gehouden en vind altijd de persoonlijke boodschap van dank voor het bestellen die er bij de bestelling in zit erg hartverwarmend, is toch prettig een persoonlijk tintje vind ik!

Ik heb al vaker bij cadeau.nl besteld, dus zou het zeker weer doen!

Andrea

Leuke en duidelijke site. Vond het soms wel lastig zoeken en jammer dat jullie zoveel items die uitverkocht zijn online laten staan.

Ineke

Ruime keuze. Producten werden snel geleverd.

nvt

Leuke webwinkel , cadeau leuk ingepakt klaar voor de verjaardag.
maar zoals iedere webwinkel komt na een kleine, hele normale aankoop direct een irritant feedback en review verhaal . Leuke webwinkel , cadeau leuk ingepakt klaar voor de verjaardag.

Sven Jansen

Ja, erg tevreden. Snelle levering.
Goed aantal mails met onder andere informatie over de levering.
Jazeker.