Assortiment is goed. Ik ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling :)
Emma
Ik ben onder de indruk van her assortiment , goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en zou daarom Cadeau.nl aan iedereen willen aanbevelen.
Esther Tito
Super tevreden goede communicatie en ik zou zeker nog een keer bestellen!
Melssen
Ja, zeer tevreden.
Hans Huisman
Ja. Persoonlijk bedankje op de pakbon was erg leuk.
j.boerboom
Ja ik ben zeer tevreden over het assortiment en de snelheid van levering.ik zou zeker een nieuwe bestelling doen bij cadeau.nl.
L.
Ja, ja, ja.
Stefanie
Er is een zeer breed assortiment, maar wel voldoende gefocust zodat je als klant nog wel snel je zin vindt. Er zijn zo veel mooie dingen. Het is een waar plezier om erdoor te scrollen en te kiezen....Er is een zeer breed assortiment, maar wel voldoende gefocust zodat je als klant nog wel snel je zin vindt. Er zijn zo veel mooie dingen. Het is een waar plezier om erdoor te scrollen en te kiezen. De prijzen zijn interessant en je kan de verzendkosten vermijden als je voldoende leuke dingen vindt om te bestellen. De bestelling was zo snel ter plaatse dat ik zelfs niet naar de tracking heb gekeken. Ik zou zeker terug bestellen bij cadeau.nl!
Hoeven jullie niet te weten
- Leuk origineel assortiment. Hierdoor is het makkelijk om cadeau ideeën te vinden. - Levering was optijd en duidelijk geregeld. - Ik ga zeker vaker bij cadeau.nl kijken voor...- Leuk origineel assortiment. Hierdoor is het makkelijk om cadeau ideeën te vinden. - Levering was optijd en duidelijk geregeld. - Ik ga zeker vaker bij cadeau.nl kijken voor cadeaus.