J.A. Lanting

Ik zocht heel gericht naar één specifiek product.

Denise

Erg veel keuze aan leuke cadeaus. Ik kreeg regelmatig een update over mijn bestelling zodat ik precies wist waar ik aan toe was. Snelle levering, ziet er nerjes uit en zelfs een handgeschreven... Erg veel keuze aan leuke cadeaus. Ik kreeg regelmatig een update over mijn bestelling zodat ik precies wist waar ik aan toe was. Snelle levering, ziet er nerjes uit en zelfs een handgeschreven bedankje. Heel lief! Ik zou zeker weer bestellen.

Lucienne

Origineel assortiment: eindelijk wat aparts.
Fris, niet flauw grappig, niet tuttig.

Vivian Colonna

- zeer tevreden
- communicatie is prima
- ik zal in de toekomst zeker weer een kijkje nemen op de site voor een geschikt cadeau

S. Krom

Prima service!!

Jacqueline Runhardt

Ik ben zeer tevreden over het assortiment van Cadeau.nl. Ik bestel dan ook vaak. Er is echter nog 1 puntje; ik krijg nooit een mail na mijn bestelling. Ik vind het prettig om nog even een... Ik ben zeer tevreden over het assortiment van Cadeau.nl. Ik bestel dan ook vaak. Er is echter nog 1 puntje; ik krijg nooit een mail na mijn bestelling. Ik vind het prettig om nog even een bevestiging te krijgen. Ik heb jullie hier al vaak over bericht maar het is nog steeds niet goed.

Reactie Cadeau.nl:

Beste Jacqueline, dankjewel voor je bestelling en review. Helaas hebben we problemen met hotmail adressen dat de e-mails in de ongewenste folder komen. Zou je daar eens willen kijken? Vriendelijke... Beste Jacqueline, dankjewel voor je bestelling en review. Helaas hebben we problemen met hotmail adressen dat de e-mails in de ongewenste folder komen. Zou je daar eens willen kijken? Vriendelijke groet, Rob

Judith Hart

Over alles tevreden