CVdB

Ontbrekend artikel bij levering. Snel antwoord op melding hiervan en dag erna ontbrekend artikel ontvangen. Top service!

Reactie Cadeau.nl:

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze geboden service. Ik wens je veel plezier met je bestelling!

Ans Jansen

Leuke site.
Veel aanbod wat je niet zo snel op een andere site tegenkomt.

Reactie Cadeau.nl:

Dat lezen wij graag! Bedankt Ans. :)

Betty Van Loon

Ruim assortiment voor ieder wat wils.
Snelle levering.

Reactie Cadeau.nl:

Fijn om te lezen, nogmaals bedankt voor je bestelling!

Nele Van Assche

Heel snelle levering.

Reactie Cadeau.nl:

Maximale score, daar doen we het voor :)

E. Monker

Het assortiment bestaat uit veel te veel producten met ordinaire en dubbelzinnige teksten, wat de winkelervaring naar beneden haalt. Producten van merken zoals Balvi en Kikkerland zijn erg leuk en... Het assortiment bestaat uit veel te veel producten met ordinaire en dubbelzinnige teksten, wat de winkelervaring naar beneden haalt. Producten van merken zoals Balvi en Kikkerland zijn erg leuk en origineel.

Beste E.Monker,
Beste E.Monker,
Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je niet volledig tevreden bent over ons assortiment. Onze excuses voor eventuele ongemak. Wij vinden het wel fijn om te lezen dat je ondanks deze vervelende situatie nog wel een aantal leuke producten hebt kunnen scoren! :)
Wij wensen jou veel plezier met je bestelling.

Patrick van Horne

(Bewerkt)

De bestelling is ok, maar je geraakt niet van de nieuwsbrief af.

Reactie Cadeau.nl:

Bedankt voor de hoge score Patrick!
De afmeldknop onder de nieuwsbrieven valt helaas weg bij een aantal e-mails. Dit is intern bij ons bekend en hier werken wij aan. :)

Jurgen Voorneveld

Ging helemaal goed :)

Reactie Cadeau.nl:

Dat lezen wij graag Jurgen. Bedankt voor je mooie woorden!

Elles Van Dam

Gewoon leuk en divers, kon m'n bestelling goed volgen en werd snel geleverd

Hi Elles,
Bedankt voor deze mooie aanbeveling!

Karin Van Hoof

Vlot geleverd,.. En overzichtelijk webshop

Reactie Cadeau.nl:

Dat lezen wij graag Karin. Bedankt voor je mooie woorden!

Saskia Buis

De service was vlot en duidelijk

Reactie Cadeau.nl:

Fijn om te lezen, nogmaals bedankt voor je bestelling!