Peter Bottema

Aanrader!

Reactie Cadeau.nl:

Bedankt voor deze mooie review Peter!

Lizzi Langenkamp

Moest vreselijk lachen om het piepkleine rolletje snoep dat met mijn bestelling mee kwam. Eerst dacht ik dat er een houten stokje inzat. Snoepjes heb ik niet gegeten dacht dat ze misschien “gespike... Moest vreselijk lachen om het piepkleine rolletje snoep dat met mijn bestelling mee kwam. Eerst dacht ik dat er een houten stokje inzat. Snoepjes heb ik niet gegeten dacht dat ze misschien “gespike “zouden kunnen zijn

Beste Lizzi,
Bedankt voor je review.
Wij hebben je zojuist een e-mailtje gestuurd ;)

Gretha Klaassen Bos

Fantastische levering kwa tijd en mail-begeleiding. Ook overige service bijzonder goed.

Thanks Gretha!

Jettie Bruins

Ik werd goed op de hoogte gehouden, alleen vind ik het jammer dat je niet kan sorteren op een afhaalpunt. Ik had het cadeautje naar mijn zusje gestuurd die niet thuis was op het bezorgmoment. Het... Ik werd goed op de hoogte gehouden, alleen vind ik het jammer dat je niet kan sorteren op een afhaalpunt. Ik had het cadeautje naar mijn zusje gestuurd die niet thuis was op het bezorgmoment. Het pakje is toen doorgestuurd naar een afhaalpunt ver bij haar uit de buurt.

Reactie Cadeau.nl:

Bedankt voor je review Jettie!

Truus Jonkers

Snelle levering en berichtgeving n.a.v. voortgang bestelling.
Jammer dat ik de bestelde artikelen minder vind dan gedacht.

Beste Truus,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend dat de producten niet zo zijn als gedacht. Onze excuses daarvoor!
We hebben je over de artikelen een mailtje gestuurd, wellicht dat we...
Beste Truus,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend dat de producten niet zo zijn als gedacht. Onze excuses daarvoor!
We hebben je over de artikelen een mailtje gestuurd, wellicht dat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

T. J.

(Bewerkt)

Leuk assortiment; snelle levering.

Manon

Leuk en origineel cadeau gevonden, snel geleverd!

Reactie Cadeau.nl:

Bedankt Manon voor je leuke review!

Sakina Martens

Ik vond een paar leuke geschenken voor mijn man (en mij) op de website. Deze is makkelijk te maneuvreren.

Reactie Cadeau.nl:

Bedankt voor je toffe review Sakina!

Ina Bouwense-Roobol

Ik logde in bij een andere site en werd automatisch naar Cadeau.nl door gelinkt.

Reactie Cadeau.nl:

Bedankt voor je toffe reactie Ina!

Tinés Groenheide

Ja prima geregeld

Reactie Cadeau.nl:

Bedankt voor je toffe review Tinés!