Heel blij met mijn staafmixer
snel geleverd
goed verpakt
had punten over
gelijk goede doelen gesteund met de overige punten
eerlijk je krijgt het maar van je werkgever
Bij het emailadres waar ik mijn ordernummer moet doorgeve ivm met klacht, wordt mijn emailadres steeds geweigerd. Ik kan dus niet reageren. Vandaar dat ik dit via deze site doe. Want ik heb nog...
Beste Sandra,
Hartelijk dank voor je bericht.
Wat vervelend om te lezen dat je het product nog niet ontvangen hebt. Ik heb namelijk de plant opnieuw toegestuurd.
Met vriendelijke...
Mag leukere en gezellige kadoos bij zitten
Hartelijk dank voor je bericht.
Wellicht goed om te weten, het assortiment wordt samengesteld op basis van het door jouw werkgever beschikbaar gestelde budget....
Levering is snel maar keuze is zeer beperkt voor 2000 punten. Tevens moet je als je kiest voor een cadeaukaart 250 punten laten vallen want daar kun je niets mee.
Beste heer, mevrouw,
Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Prima in orde
Snelle levering, fijn veel keuze maar de kwaliteit van het product was helaas niet goed. Pakket terugsturen kostte €7,25.
Beste Teun,
Hartelijk dank voor je bericht.
Wat vervelend dat je geen goede ervaring hebt met de ontvangen producten. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Graag kijken wij met je mee...
Slechte keuze van cadeaus, slechte kwaliteit van de producten, prijs t.o.v. het aantal punten is niet reeel. Slechte afhandeling van problemen je moet overal zelf achteraan.
Graag kijken wij met...
Alles goed ontvangen. Is een leuk cadeau.
Ringlamp was kapot wel jammer!
Graag kijken wij met...