Helene

Zeer snelle leveting6

Tineke Wijnberg

Super blij met het cadeau

Annelies Pasveer

Het eerst bestelde cadeau was kapot gevallen. Na mailcontact Kreeg ik het puntensaldo gelijk teruggestort en kon ik dus iets anders bestellen. Kreeg dit
De dag erop al binnen. Goede service.

S.Roselle

De eerste indruk is goed hoor, alleen moet ik het heuptasje nog uitproberen, maar ik ga er vanuit dat het lang mee zal gaan. De bestelling is correct en snel geleverd. Dankjewel daar voor.

Wat misschien wel nog leuk zou zijn in de toekomst ivm de bioscoop bonnen, bv een bon die niet alleen bij Pathé maar bij alle bioscopen ingeleverd zou kunnen worden.

Jeffrey

Snelle en nette afhandeling

Henk Gobardhan

Smartwatch

Beste Henk,
Wat vervelend dat je geen goede ervaring hebt met de ontvangen producten. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Graag kijken wij met je mee voor een passende oplossing. Zou je ons...
Beste Henk,
Graag kijken wij met je mee voor een passende oplossing. Zou je ons een e-mail willen sturen met je bestelnummer? Dit kan naar helpdesk@cadeau4jou.nl
Wij horen graag van je.
Cadeau4jou

Edith

Leuke cadeau's om uit te kiezen. En super snel binnen

Rudolf

Alleen maar rotzooi die ergens anders veel goedkoper zijn .
voor iemand anders maar iets besteld . bestelling werd bij de buren afgegeven zonder een bericht in mijn brievenbus .

Beste heer, mevrouw,
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over het assortiment dat bestaat uit meer dan 1000 geschenken.
Jouw werkgever heeft bewust gekozen voor het cadeauconcept...
Beste heer, mevrouw,
Jouw werkgever heeft bewust gekozen voor het cadeauconcept Cadeau4Jou, omdat het uit meer bestaat dan alleen het kiezen van een cadeau. Zo zijn bij het concept verpakkingen en webshop in eigen huisstijl inbegrepen en dienen er geen verzendkosten betaald te worden. Daarom zul je begrijpen dat wij niet concurreren op prijs met reguliere (online) aanbieders en prijsvechters.
Zoals je denk hebt gezien in de webshop, heb je ook kunnen kiezen uit cadeaukaarten van bekende webshops en winkelketens.
Hoe dan ook hopen wij dat je toch een geschikt geschenk hebt kunnen vinden.
Cadeau4Jou

Moon

Mindere kwaliteit

Beste heer, mevrouw,
Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent over je bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Graag kijken wij met je mee voor een passende oplossing. Zou je...
Beste heer, mevrouw,
Graag kijken wij met je mee voor een passende oplossing. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer naar helpdesk@cadeau4jou.nl?
Wij horen graag van je.
Cadeau4jou

Greta Tomaszewska

Slecht, ik gekregen aleen een cadeau, maar ik besteld twee, ik gebruik email gestuurd met vragen waar is mijn tweede cadeau maar tot nu geen antwoord gekregen.

Beste Greta,
Hartelijk dank voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je nog 1 product mist.
Ik zie dat wij inmiddels hebben gereageerd op jouw e-mail.
Zodra wij een reactie...
Beste Greta,
Ik zie dat wij inmiddels hebben gereageerd op jouw e-mail.
Zodra wij een reactie hebben ontvangen, zullen we je dit informeren.
CADEAU4JOU