Susan

Leuke dingen, voor iedereen keus!

Gerdine

Veel keuze, snelle levering.

Yvonne Jonkers

Graag wat meer keuze aan bonnen, bv tuincentra en parfumerieën.

Ellen

Supersnel geleverd.

D de Graaf

Prima geregeld!

Wendy Geelen

Ze hebben leuke dingetjes en na bestellig super snel geleverd

Fenny

Leuke cadeau’s gevonden, waarvan er 1 ook praktisch is. De keuze voor het ‘restje’ punten was niet meer zo uitgebreid en gevarieerd. Levering vlot en prima.

Anthony

Was even zoeken met meer dan duizend artikelen maar wel iets zeer bruikbaars gevonden ,makkelijk te bestellen en supersnel geleverd en keurig aan de deur gebracht.

Stella Daldogiannis

Ik ben deels tevreden. De bestelling werd snel bezorgd. Alleen de kaarsen die ik heb besteld waren allemaal gebroken en daarmee niet bruikbaar.

Reactie Cadeau4Jou:

Beste Stella,
Wat fijn dat je bestelling snel geleverd is.
Dat je bestelling niet bruikbaar geleverd is, is uiteraard niet de bedoeling.
Wij willen graag met je meekijken voor een...
Beste Stella,
Wat fijn dat je bestelling snel geleverd is.
Dat je bestelling niet bruikbaar geleverd is, is uiteraard niet de bedoeling.
Wij willen graag met je meekijken voor een passende oplossing. Zou je ons een e-mail willen sturen met je bestelnummer en foto's van de gebroken kaarsen? Dit kan naar helpdesk@cadeau4jou.nl
Wij horen graag van je.
Cadeau4jou

Johannes Martis

Het moet zo zijn dat het met alle applicaties open moet kunnen openen. Bij mij ging het niet open. Ik had de mail doorgestuurd op een andere teléfoon om het te kunnen open, om bij de Code te komen.... Het moet zo zijn dat het met alle applicaties open moet kunnen openen. Bij mij ging het niet open. Ik had de mail doorgestuurd op een andere teléfoon om het te kunnen open, om bij de Code te komen. Zo heb ik vía de site in kunnen loggen.

Reactie Cadeau4Jou:

Beste Johannes,
Beste Johannes,
Wat vervelend dat je niet meteen een cadeau uit kon zoeken. Soms blokkeren de cookies onze webshop, waardoor je via een ander apparaat of browser de webshop moet openen om in te kunnen loggen.
Fijn dat je toch een keuze hebt kunnen maken.
Wij wensen je veel plezier met je bestelling!
Cadeau4jou