P. Fijten

Strak georganiseerde site en spullen snel in huis. Het laptoptafeltje is top. Bij het gereedschapssetje brak het tangetje bij eerste gebruik op een eenvoudig tie wrapje. Dat was wat jammer. Aan de... Strak georganiseerde site en spullen snel in huis. Het laptoptafeltje is top. Bij het gereedschapssetje brak het tangetje bij eerste gebruik op een eenvoudig tie wrapje. Dat was wat jammer. Aan de staalstructuur te zijn was e.e.a niet goed gehard. Kan gebeuren. De rest is wel goed.

Beste P. Fijten,
Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en ons concept.
Beste P. Fijten,
Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en ons concept.
Vervelend dat het bestelde product niet naar behoren functioneert. Graag willen wij je verder van dienst zijn. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer naar klantenservice@cadeau4jou.nl
Wij helpen je graag verder!

Story

Snel en volgens afspraak

Ineke de Soet

Prima. Binnen enkele dagen bestelling in huis.

L.

Ik had een cadeaubon van 25 euro. De producten die er tussen stonden vond ik niet zo leuk. Dus hebben we er bioscoop kaartjes voor besteld. Ik kon kiezen voor 2 bioscoopkaartjes, meer kon niet voor... Ik had een cadeaubon van 25 euro. De producten die er tussen stonden vond ik niet zo leuk. Dus hebben we er bioscoop kaartjes voor besteld. Ik kon kiezen voor 2 bioscoopkaartjes, meer kon niet voor dat punten aantal, en er was niks bij dit was puur en alleen het kaartje. Toen ik de voucher ging omzetten kosten de kaartjes 13 euro. Das dus een verschil van 12 euro. Ik snap dat jullie er een beetje aan moeten verdienen. Maar ik vind dit wel erg zonde van mijn cadeaukaart. Je kunt ook cadeaubonnen van winkels krijgen, die zijn wel gelijk met de waarde. Dus ik vind dit een beetje vreemd.

Beste Lisa,
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent met hetgeen wat je besteld hebt.
Beste Lisa,
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent met hetgeen wat je besteld hebt.
Wij helpen je graag verder!

D.S. Klaverweide

Ik kan Cadeau4Jou aan een ieder aanbevelen. Een vlotte service, je krijgt keurig netjes bericht van hen terug als je wat besteld hebt. Ik had mijn cadeau binnen 2 dagen. Er wordt ook nog een link... Ik kan Cadeau4Jou aan een ieder aanbevelen. Een vlotte service, je krijgt keurig netjes bericht van hen terug als je wat besteld hebt. Ik had mijn cadeau binnen 2 dagen. Er wordt ook nog een link naar je gestuurd om te checken waar het pakketje ligt. Al met al verdient u een dikke 8.

Peter de Wind

Bestelling netjes op tijd geleverd

Rob

Prima en snel geregeld

G Freijee

Snel en klantvriendelijk

Nicole Heijnen

Goede en snelle service! Zeer klantvriendelijk

Jannie

Snelle levering maar helaas een waterkoker die stuk geleverd is

Beste Jannie,
Beste Jannie,
Vervelend dat de waterkoker die je besteld hebt defect is geleverd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Er is garantie van toepassing. Heb je het defect aangemeld bij onze klantenservice? Zij helpen je graag verder!
Graag ontvangen wij jouw klacht en bestelnummer via helpdesk@cadeau4jou.nl zodat we een passende oplossing kunnen bieden.
Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,