Hennie Montanje

Snel geleverd top

Kees Verbiest

Binnen 3 dagen na contact met vriendelijke klantenservice een vervangend product ontvangen. 100 % tevreden over alles.

Suzan Strang

Perfecte service en snelle reactie

Peter

Prima cadeau gevonden. Alleen geen gevoel voor prijs/prestatie vanwege de “punten”.

Beste Peter,
Goed om te horen dat je tevreden bent over je cadeau!
Beste Peter,
Goed om te horen dat je tevreden bent over je cadeau!
Wij kunnen je opmerking over het aantal punten niet helemaal plaatsen. Jouw werkgever heeft bewust gekozen voor een Keuze Kado concept, wat betekent dat er uit een groot assortiment een cadeau gekozen kan worden op basis van punten. Misschien kun je ons verduidelijken wat je precies bedoelt en waarom je ondanks de tevredenheid over je geschenk een vrij lage beoordeling geeft? Je kunt ons mailen op klantenservice@cadeau4jou.nl
Alvast bedankt voor je reactie en veel plezier gewenst met je geschenk.

Sammy

Mooi kado uitgekozen maar was bij cadeau4jou wel duurder

george van de pavert

Smiddags besteld en de volgende dag voor 12.00 uur in huis. spullen moeten dan wel op voorraad zijn. helemaal top.

Sandra Roffelsen

Waardeloos! Kaarten blijken al vervallen te zijn…nu geen cadeau!

Beste Sandra,
Dat is spijtig om te horen, maar dit is iets waar wij geen invloed op hebben.
Beste Sandra,
Dat is spijtig om te horen, maar dit is iets waar wij geen invloed op hebben.
Het is namelijk aan de werkgever om te bepalen of de verstrekte giftcard een einddatum dient te hebben. Wij willen je daarom adviseren om contact op te nemen met je werkgever om dit te bespreken. Mogelijk hebben zij voor jou een passende oplossing.
Wij hopen je hiermee passend te hebben ingelicht.

ES

Snelle levering. Veel keuze.

GJ

Aanbod is al matig en de gekozen bestelling is niet voorradig en komt ook niet meer in assortiment.

Beste Gerie,
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over het assortiment, ondanks dat dit bestaat uit meer dan 1000 geschenken en er diverse bekende merken vertegenwoordigd zijn.
Wij...
Beste Gerie,
Wij plaatsen in principe alleen producten online die leverbaar zijn of die in bestelling staan en snel geleverd worden. Helaas bleek in dit geval dat het bestelde product niet meer leverbaar was. Wij hebben inmiddels contact opgenomen met de leverancier om dit in de toekomst te voorkomen.
Niettemin hopen wij dat je toch een aansprekend geschenk hebt kunnen vinden.

Peter

Redelijke keuze, snelle levering alleen op gebied van inpakken wat overdreven. Doos in een doos. Allemaal extra verpakkingsmaterialen wat weer extra afval is, dat was jammer

Beste Peter,
Bedankt voor je feedback. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We zullen hierover contact op nemen met ons distributiecentrum.
Veel plezier met het bestelde cadeau.
Met...
Beste Peter,
Veel plezier met het bestelde cadeau.