pascalle

G.Çoban

Positief.

Reactie Cadeau4Jou:

Beste G.Çoban,
Heb je wellicht per ongeluk een verkeerde keuze gemaakt door een negatieve beoordeling te geven? Dit omdat je omschrijving positief is.
Als we je ergens mee van dienst kunnen...
Beste G.Çoban,
Als we je ergens mee van dienst kunnen zijn zou je ons dan een e-mail willen sturen aan info@cadeau4jou.nl
Cadeau4jou

vandermeer

PRIMA geregeld

Aad

Snel, goed en leuk

Rob

Veel keuze, product de volgende dag al in huis :)

Lia Kleemans

Ik vind het jammer er geen nationale boekenbon bij staat,zodat je zelf een boek kunt kiezen!!!

Reactie Cadeau4Jou:

Beste Lia,
Beste Lia,
Wellicht goed om te weten, het assortiment wordt samengesteld op basis van het door jouw werkgever beschikbaar gestelde budget. Afhankelijk daarvan wordt een bepaald puntenaantal aan jou geschonken waarvoor je iets uit mag zoeken.
Wat jammer dat je ondanks de aanwezigheid van geschenken in allerlei categorieën en van bekende merken niet enthousiast bent over het assortiment. Kun je ons laten weten welke producten je had gehoopt te zien? We kunnen jouw input dan meenemen bij de samenstelling van ons nieuwe assortiment. Je kunt ons mailen op info@cadeau4jou.nl
Hopelijk heb je toch een geschikt cadeau kunnen vinden.
Cadeau4Jou

Johanna

Duidelijk en vlot afgehandeld

Ton

Super meegaand. Werd heel aardig te woord gestaan. ?

Linda

Secretaressdag 2021