Natasja

Super blij met wat ik besteld heb en wat een keus!

Elsje Amattabri

Bn te vreden

Tine Paternotte

Gekozen voor een 'hapjespan met glazen deksel'. Kwalitatief hoogwaardig product. Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke track en trace. Kortom een tevreden klant!

Kone

Echt slecht, Ik mis nog iets

Beste Kone,
Beste Kone,
Iedereen is vrij in de keuze voor het aantal cadeaus. Zo kiezen veel personen voor één geschenk. Jammer dat je ondanks de aanwezigheid van ruim 1000 geschenken in allerlei categorieën en van bekende merken niet enthousiast bent over het assortiment. Welke geschenken heb je gemist en had je graag gezien? We kunnen jouw feedback dan meenemen bij de samenstelling van ons assortiment 2021. Je kunt ons mailen op helpdesk@cadeau4jou.nl
Wij hopen je hiermee een en ander te hebben verduidelijkt.
Cadeau4Jou

ilse

Tegenvallend aanbod, lastig om totale aantal punten te besteden verdeeld over verschillende items

Beste Ilse,
Beste Ilse,
Wij hopen je hiermee een en ander te hebben verduidelijkt.
Cadeau4Jou

Daan Hoflack

Veel keuze, na lang beraad toch iets kunnen kiezen. Snelle levering. Fijne producten, zowel de solar charger als de wijn zijn meer dan geslaagd.

Jan Koers

2e Aflevering in Italië is goed gegaan, na uitstekende klantenservice. 1e aflevering ging mis vanwege UPS bezorgservice.

Marloes

Snelle levering, maar kwaliteit valt tegen en productspecificatie had wat duidelijker gekund (ik dacht 2 pannenlappen en 2 overwanten te krijgen, maar kreeg er van allebei 1; achteraf terug gekeken... Snelle levering, maar kwaliteit valt tegen en productspecificatie had wat duidelijker gekund (ik dacht 2 pannenlappen en 2 overwanten te krijgen, maar kreeg er van allebei 1; achteraf terug gekeken en dit stond er niet duidelijk bij)

Beste Marloes,
Wat fijn dat je je bestelling snel ontvangen hebt, maar wat vervelend dat je bestelling niet volgens verwachting is.
Wij zullen de product omschrijving op de webshop...
Beste Marloes,
Wij zullen de product omschrijving op de webshop optimaliseren.
Bedankt voor je feedback!
Klantenservice
Cadeau4jou

Verena

Goede pagina, met verl keize. Maar de verpakking was ontzettend slecht voor de milieu. Zooo veeeeeel plastic-niet normaal

Beste Verena,
Wat vervelend dat je bestelling met veel plastic is ingepakt. We staan altijd in contact met onze leveranciers om zo duurzaam mogelijk te verpakken.
Het inpakken van...
Beste Verena,
Het inpakken van bestellingen is een zorgvuldig proces. Ons magazijn besteedt hier veel aandacht aan en kiest voor milieubewuste, degelijke verpakkingsmaterialen waarmee al je producten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Ieder product krijgt een passende verpakking, waarbij zo min mogelijk ruimte en materiaal verspild wordt.
Al onze verpakkingen zijn FSC gecertificeerd. Het internationale, onafhankelijke FSC keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn.
Zou je via helpdesk@cadeau4jou.nl je bestelnummer kunnen doorgeven dat wij de desbetreffende leverancier hierover kunnen benaderen.
Alvast bedankt.
Klantenservice
Cadeau4jou

Monica Speck

Snelle levering, goed verpakt. Leuke site waar je altijd slaagt.