Marcel Groenen

Goede selectie aan producten en snelle levering

Maurice Abcarius

Ik heb het product nog niet gebruikt maar het ziet er veel belovend uit. Correcte afhandeling en goed en op tijd geleverd.

Creemers

Snel geleverd, leuk gadget voor mijn zoon.

Helene

Makkelijk en snel te kiezen, snel bezorgd

Dave

Zelf je cadeau's uitzoeken in plaats van een kerstpakket ontvangen. Sommigen vinden dat fijn. Voor mij hoeft het niet. Los daarvan. Keuze is best ruim, maar ik vind de prijzen te hoog. In de winkel... Zelf je cadeau's uitzoeken in plaats van een kerstpakket ontvangen. Sommigen vinden dat fijn. Voor mij hoeft het niet. Los daarvan. Keuze is best ruim, maar ik vind de prijzen te hoog. In de winkel is alles 10-25 procent goedkoper.

Beste heer,
Bedankt voor je reactie. Graag lichten wij een en ander toe. Je werkgever heeft gekozen voor een Keuze Kado concept, dat uit meer bestaat dan alleen een geschenk.
Zo zijn...
Beste heer,
Wij hopen je hiermee verduidelijking te hebben verstrekt en wensen je veel plezier met je geschenk!

robert

Keurig verpakt, snel geleverd maar incompleet, de pasta tang zat er niet bij.

Beste heer,
Bedankt voor je beoordeling. Wij willen je verzoeken een mail te sturen met je bestelnummer aan helpdesk@cadeau4jou.nl.
We kunnen dan de status van je bestelling bekijken en...
Beste heer,
We kunnen dan de status van je bestelling bekijken en ervoor zorgen dat de pasta tang spoedig toegezonden wordt. Onze excuses dat deze niet inbegrepen was.

Jelle Blaauw

Uitermate ONTEVREDEN !!!

Beste heer,
Dat is vervelend om te horen. Kun je ons laten weten waarover je ontevreden bent? Mogelijk is er een probleem met je bestelde geschenk en kunnen we een oplossing verzorgen. Je kunt ons mailen (inclusief je bestelnummer) op helpdesk@cadeau4jou.nl.
We zien je mail graag tegemoet.

M.Lacle

Teleurstelling, want de smartphone laadt niet op.

Beste heer/mevrouw,
Dat is niet zoals het hoort. We willen je daarom vragen een mail te sturen over dit probleem (inclusief je bestelnummer) aan helpdesk@cadeau4jou.nl.
Na ontvangst van je...
Beste heer/mevrouw,
Na ontvangst van je mail zullen we je op de hoogte houden van de voortgang.

C Koevoets

Activity tracker van Blaupunkt gekocht echter niet compatibel met nieuwe telefoons. Zeer slecht dat deze dan toch te koop aangeboden worden :-(

Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent. Wij nemen je feedback mee bij de evaluatie van het assortiment en het optimaliseren van de productomschrijving in de webshop.
Schroom niet om in de toekomst contact op te nemen met onze Klantenservice om de producteigenschappen te checken.

D

Te duur, te beperkte keuze

Beste heer / mevrouw,
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor je reactie. Wat jammer om te horen dat je de keuze als beperkt hebt ervaren. Onderstaande informatie verheldert wellicht wat. Jouw werkgever heeft gekozen voor een Keuze Kado concept, op basis van een door de werkgever gekozen budget wordt er een assortiment getoond waar jij een keuze uit kunt maken.
Keuze Kado bestaat echter uit meer dan alleen een geschenk. Zo zijn gepersonaliseerde verpakkingen en een eigen webshop inbegrepen en krijgt elke medewerker z'n bestelde geschenken zonder verzendkosten toegezonden. Om die reden zul je begrijpen dat wij niet concurreren op prijs met andere aanbieders.
Wij hopen je hiermee verduidelijking te hebben verstrekt en wensen je alsnog veel plezier met je geschenk!