Miep Videler

Ze zijn geweldig goede service

Monique Groothuis

Eerste keer niks aangekomen naar 1 mailtje meteen opnieuw verzonden

Nell

Ik ben reuze verrast. Leuke cadeaus.

l

Makkelijk bestellen. assortment kan breeder.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat bestellen eenvoudig verliep.
Beste heer/mevrouw,
Mogen we weten welke geschenken je hebt gemist en je graag had gezien? We kunnen jouw feedback dan meenemen bij de samenstelling van ons assortiment 2021. Je kunt ons mailen op info@cadeau4jou.nl
Alvast bedankt voor je reactie. Hopelijk heb je toch een geschikt geschenk kunnen vinden.

Yv

Snel geleverd. De oortjes waren helaas wel een beetje groot.

Monique Nuyens

Ruim voldoende keuze, snel geleverd, helemaal top

Mitch

Cadeau een plantje in lichtgevende vaas werd bezorgd. Alles was omgevallen en zeik nat. slechte kwaliteit spullen...

Beste heer,
Dat is vervelend om te horen. Wij nemen je opmerking mee bij de evaluatie van ons assortiment.
Als het geschenk defect is, willen we je vragen een mail te sturen (met je...
Beste heer,
Als het geschenk defect is, willen we je vragen een mail te sturen (met je bestelnummer) aan helpdesk@cadeau4jou.nl

C V d linden

Product nog steeds niet ontvangen

Beste heer/mevrouw,
Dat is vervelend om te horen. Het kan zijn dat het bestelde product tijdelijk uitverkocht was en de levering daardoor vertraging heeft opgeleverd.
Wij willen je vragen...
Beste heer/mevrouw,
Wij willen je vragen een mail te sturen met je bestelnummer aan helpdesk@cadeau4jou.nl. Wij gaan dan de status bekijken en actie ondernemen om je bestelling zsm te versturen.
Onze excuses voor de vertraging.

R.Tolkamp

Het was even zoeken maar heb een cadeautje gevonden.