Mirjam van Huijstee

Voor het eerst gebruik van gemaakt. Was een goede ervaring

Reactie Cadeau4Jou:

Beste mevrouw,
Dat zijn leuke berichten om te horen. Mocht je nog tips hebben voor zaken die voor verbetering vatbaar zijn, kun je ons altijd mailen op info@cadeau4jou.nl
Veel plezier met je...
Beste mevrouw,
Veel plezier met je geschenk!
Cadeau4Jou

Ramon

(Bewerkt)

Olijfboompje halfdood ontvangen, door CadeauJou proactief netjes opgelost.

Sonja Holten

Leuk om zelf een kado uit te zoeken en werd ook keurig geleverd. Ik had het niet erg gevonden om zelf nog wat bij te betalen. Dat is bij vele andere punten, spaar en kado systemen wel mogelijk. Maar... Leuk om zelf een kado uit te zoeken en werd ook keurig geleverd. Ik had het niet erg gevonden om zelf nog wat bij te betalen. Dat is bij vele andere punten, spaar en kado systemen wel mogelijk. Maar heel erg was het ook niet. Het puzzelen was ook wel leuk. En dat er dan voor het goede doel wat overbleef is mooi meegenomen. Krijgen we nog bericht over hoeveel er voor het goede doel gedoneerd is?

E.krabben

(Bewerkt)

Heel goed en snel opgelost. Perfect.

Ilse Descendre

Kadobon besteld en brievenbus bloemen, kadokaart meteen in e-mail en brievenbus bloemen nooit gekregen? Is al 2 maanden verder

Reactie Cadeau4Jou:

Beste mevrouw,
Dat is niet zoals het hoort. Wij willen je daarom vragen hierover een mail te sturen (inclusief je bestelnummer) aan helpdesk@cadeau4jou.nl.
Wij gaan dan ons uiterste best...
Beste mevrouw,
Wij gaan dan ons uiterste best doen om de bloemen zsm aan je toe te laten zenden.
Onze excuses voor de vertraging.
Cadeau4Jou

Veerle Van Hoye

Het is fijn dat je een combinatie kan doen tussen een donatie aan een goed doel én iets voor jezelf kiezen. Ik ben heel tevreden over de geleverde plant. Zeer mooi!

MH

Duidelijk, snelle aflevering, goede keuzes, perfecte kwaliteit

M Y Imtiaz

Great experience, good assortment of gifts, card, charity options, super quick delivery!

Rein de Hond

Bijzonder leuke en originele cadeaus, geen 10 uit een dozijn