Pascalle

Ik kreeg het cadeau, een Rituals gift box, netjes thuis. Er waren echter 2 producten die niet werkten. Cadeau4Jou stuurt dan geen nieuwe producten maar alleen een bericht dat ze het vervelend... Ik kreeg het cadeau, een Rituals gift box, netjes thuis. Er waren echter 2 producten die niet werkten. Cadeau4Jou stuurt dan geen nieuwe producten maar alleen een bericht dat ze het vervelend vinden. Het probleem wordt doorgeschoven naar Rituals en ik heb thuis een onbruikbaar cadeau. Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan.

Reactie Cadeau4Jou:

Beste Pascalle,
Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat er twee producten niet op werken en je niet kan genieten van het heerlijke rituals pakket.
Wij gaan dit uiteraard met je oplossen...
Beste Pascalle,
Wij gaan dit uiteraard met je oplossen en je ontvangt per e-mail hier een bericht over.
Neem gerust contact met ons op per e-mail indien je nog vragen hebt.
Team - Cadeau4jou

Vermeulen

Diffuser besteld. Is veel te snel leeg. Voldeed niet aan onze verwachtingen. jammer. Item weggegooid. Leuk idee dat je zelf een cadeau mag kiezen, maar zorg dan wel voor kwaliteit Cad4you!

Reactie Cadeau4Jou:

Beste meneer/mevrouw Vermeulen,
Wat vervelend te lezen dat de diffuser niet aan de verwachting voldeed.
Beste meneer/mevrouw Vermeulen,
Wat vervelend te lezen dat de diffuser niet aan de verwachting voldeed.
Wij hopen dat je de diffuser nog hebt, zodat wij dit met je kunnen oplossen. Kan je ons hierover een mailtje sturen, zodat wij kunnen bekijken of wij nog wat voor je kunnen betekenen?
De e-mail mag je sturen naar: klantenservice@cadeau4jou.nl
Team - Cadeau4Jou

Kees Westra

Uitstekend en zeer snel geleverd

Mandy

Prima online kado winkel niet heel veel keus..bezorging is heel snel

Sonja

Fantastisch, ruime keuze in de cadeau denk dat er voor iedereen wel iets bij zit. De levertijd was aanzienlijk langer dan aangegeven, maar dat komt waarschijnlijk door de feestdagen. Ipv 2 dagen 10... Fantastisch, ruime keuze in de cadeau denk dat er voor iedereen wel iets bij zit. De levertijd was aanzienlijk langer dan aangegeven, maar dat komt waarschijnlijk door de feestdagen. Ipv 2 dagen 10 dagen. Verder prima cadeau zoals omschreven.

marjan

De twee kerstcadeautjes - springtouw met teller in de klosjes - vielen behoorlijk in de smaak bij 2 pubers die doorgaans flink in de weer zijn met iphone en ipad. Zitten wordt nu afgewisseld met... De twee kerstcadeautjes - springtouw met teller in de klosjes - vielen behoorlijk in de smaak bij 2 pubers die doorgaans flink in de weer zijn met iphone en ipad. Zitten wordt nu afgewisseld met 'springen'. De restpunten heb ik aan 1 van de goede doelen toegekend.
Goed initiatief.
Vreugdevol Nieuwjaar, Marjan

Lindy

Cadeau uitgezocht, van goede kwaliteit, snel ontvangen en leuk dat de doos dezelfde uitstraling heeft als waarin de cheque was verpakt. Spijtig dat van veel producten de prijs hoger is dan wanneer... Cadeau uitgezocht, van goede kwaliteit, snel ontvangen en leuk dat de doos dezelfde uitstraling heeft als waarin de cheque was verpakt. Spijtig dat van veel producten de prijs hoger is dan wanneer je het in de winkel aanschaft.