G.H.Balm

Prima, overzichtelijk, breed aanbod en efficiënte afhandeling

Bert Idema

In plaats van het bestelde cadeau kreeg ook ook twee andere, niet bestelde, producten binnen in twee extra dozen. Het was nog een heel gedoe om duidelijkheid te krijgen, met vele vragen via e’mail... In plaats van het bestelde cadeau kreeg ook ook twee andere, niet bestelde, producten binnen in twee extra dozen. Het was nog een heel gedoe om duidelijkheid te krijgen, met vele vragen via e’mail om foto’s bewijsmateriaal etc.

Beste Bert,
Beste Bert,
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met je recente bestelling. We begrijpen dat dit voor verwarring en frustratie heeft gezorgd, vooral gezien de extra stappen die je moet ondernemen om duidelijkheid te verkrijgen.
Het lijkt erop dat er een fout is opgetreden in ons sorteercentrum, wat heeft geleid tot deze onjuiste levering. We willen je verzekeren dat dit niet de standaard is die we nastreven, en we nemen deze situatie zeer serieus.
We waarderen je geduld en medewerking tijdens het verstrekken van foto's en bewijsmateriaal om ons te helpen dit probleem op te lossen.
Team-Cadeau4Jou

Karin

Fijn geregeld allemaal

Jolanda

Stuk/beschadigd product gekregen. Een aantal emails hierover gestuurd naar verschillende emailadressen echter tot op heden geen antwoord gekregen.

Hi Jolanda,
Hi Jolanda,
Wat vervelend dat je bestelde product beschadigd geleverd is, dat is uiteraard niet de bedoeling. Op jouw e-mailadres kunnen wij wel je bestelling terug vinden, maar hebben geen e-mails van je ontvangen. Is het mogelijk om ons nogmaals te mailen naar info@cadeau4jou.nl met foto's van je product. Zodra wij je e-mail en foto's hebben ontvangen, gaan wij uiteraard kijken naar een passende oplossing, je krijgt binnen één werkdag een reactie van ons.
Wij zien graag je e-mail tegemoet!
Team-Cadeau4Jou

Wim

Prima!
Leuk assortiment en snelle bezorging.

Nina

Had een lamp gekocht voor al mijn punten (dat zou dan 50 euro waard zijn) en het was echt het goedkoopste lampje ooit. Het was echt van goedkoop plastic gemaakt en doet het ook niet goed. Zou lekker... Had een lamp gekocht voor al mijn punten (dat zou dan 50 euro waard zijn) en het was echt het goedkoopste lampje ooit. Het was echt van goedkoop plastic gemaakt en doet het ook niet goed. Zou lekker een cadeaubon bij hun kopen, niet een echt cadeau (mits er iets leuks tussen zit, want dat is ook nog lastig te vinden).

Beste Nina,
Wat vervelend dat je bestelling niet is wat je ervan hebt mogen verwachten, dit is uiteraard niet de bedoeling.
Graag kijken wij met je mee naar een oplossing.
Zou je...
Beste Nina,
Graag kijken wij met je mee naar een oplossing.
Zou je hiervoor ons een mail kunnen sturen met je bestelnummer en korte toelichting naar klantenservice@cadeau4jou.nl?
Wij horen graag van je.
Cadeau4jou

Eric de Bel

Punten gekregen voor t uitzoeken van een kerstpakket. Zitten leuke en handige artikelen tussen.
Ook snel geleverd.

Daan

Punten gekregen van de werkgever als ‘kerstpakket’. Zelf de kans om iets leuks uit het grote assortiment te kiezen. Slim van de baas, leuk voor mij. Laat besteld (juli 😅) maar snel geleverd!

Kasia

De website met het aanbod is heel duidelijk en makkelijk in gebruik. Snelle bezorging. Het geleverde product, de koffer, voldoet ook aan mijn eisen. Ik kan uw diensten aanbevelen.