Hilly Schaffer

Goede keuze

Henny de Gier

Goede service, cadeau was open gemaakt, gebeld en het vermiste artikel is op nieuwe verzonden. En is inmiddels geleverd.

Harry

Supersnel geleverd en het bestelde artikel voldoet geheel aan de verwachtingen.

Myrthe

Bestelling werd snel geleverd, alleen het zoekgemak in de webshop kan nog verbeterd worden.

Pleuni

Cadeau was snel geleverd en heel mooi!

Annelies

Snel geleverd, alleen was het raar dat 2e cadeau (plant) gebracht werd zonder dat ik vooraf was geïnformeerd over wanneer het geleverd zou worden

Rijk van Haaften

Beschadigd artikel ontvangen, nog geen oplossing

Reactie Cadeau4Jou:

Beste Rijk,
Bedankt voor je feedback.
Beste Rijk,
Bedankt voor je feedback.
Wat vervelend dat je product beschadigd ontvangen is. Wij willen graag kijken naar een passende oplossing, wil je ons je bestelnummer en foto sturen van het beschadigde product?
info@cadeau4jou.nl
Klantenservice Cadeau4jou

Pauline

Ik vind het zonde dat mijn werkgever hier zoveel geld aan kwijt is, ik hoor maar weinig positieve reacties van collega’s over dit kerstpakket.
Er is weliswaar een groot aanbod, maar eigenlijk...
Er is weliswaar een groot aanbod, maar eigenlijk niks leuks, ook lijkt overal de hoofdprijs voor gevraagd te worden. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een rituals pakket maar die is in de winkel 22 euro en hier voor 35 euro aan punten. Dat is wel veel winst die cadeau4Jou overhoudt aan mijn kerstpakket.

Het was wel snel en netjes bezorgd.

Philip

Veel keuze en snelle bezorging

Mieke

Problemen die ontstaan zijn buiten de schuld van jullie bedrijf om toch prima en snel opgelost. Dankjewel!