pieter gompelman

Prima keuze en snelle bezorging, maar jammer van de verspilling van verpakkingsmateriaal. De doos was bijna dubbel zo groot als de 2 cadeaus en zat vol met maar liefst 24 meter!! aan opgepropt Prima keuze en snelle bezorging, maar jammer van de verspilling van verpakkingsmateriaal. De doos was bijna dubbel zo groot als de 2 cadeaus en zat vol met maar liefst 24 meter!! aan opgepropt
bruinpapier...

Beste Pieter,
Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle bezorging en je bestelling.
Beste Pieter,
Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle bezorging en je bestelling.
Wat betreft het verpakkingsmateriaal, hiervoor hebben wij ons contactpersoon bij het magazijn benaderd. Dit wordt verder opgepakt met de desbetreffende afdeling om dit verder in de toekomst te voorkomen. Bedankt voor je feedback.
Cadeau4jou

Wim van de Hoef

Prettige manier om een cadeau te ontvangen

Corina

Ruime keuze. Ook leuk dat je een cadeau kan kiezen wat boven je ontvangen budget is, door gewoon via Ideal bij te betalen. Snelle levering

Carla Metz

Leuke cadeaubon, als je wat besteld wordt het snel geleverd.

Henny

Ruime keuze en snel geleverd

Angelique Duijn

Makkelijk bestellen en super snel in huis!

Benedikt

Goed en ook weer niet..

Beste Benedikt,
Je geeft aan dat het goed is gegaan, maar ook weer niet. Graag denken wij met je mee.
Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer? Dit mag naar...
Beste Benedikt,
Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer? Dit mag naar klantenservice@cadeu4jou.nl
Wij horen graag van je.
C4J

Wilma

Supersnelle levering

Maarten

Prima keuze en snelle bezorging, maar jammer van de verspilling van verpakkingsmateriaal. De doos was bijna dubbel zo groot als de 3 cadeaus en zat vol met maar liefst 24 meter!! aan opgepropt bruin... Prima keuze en snelle bezorging, maar jammer van de verspilling van verpakkingsmateriaal. De doos was bijna dubbel zo groot als de 3 cadeaus en zat vol met maar liefst 24 meter!! aan opgepropt bruin papier ter bescherming. Dit terwijl de inhoud totaal niet kwetsbaar was.

Beste Maarten,
Wat fijn dat je tevreden met je cadeau en de snelle levering.
Wat vervelend dat je bestelling met veel extra verpakkingsmateriaal is ingepakt.
Het inpakken van...
Beste Maarten,
Wat fijn dat je tevreden met je cadeau en de snelle levering.
Het inpakken van bestellingen is een zorgvuldig proces. Ons magazijn besteedt hier veel aandacht aan en kiest voor milieubewuste, degelijke verpakkingsmaterialen waarmee al je producten onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Ieder product krijgt een passende verpakking, waarbij zo min mogelijk ruimte en materiaal verspild wordt.
Al onze verpakkingen zijn FSC gecertificeerd. Het internationale, onafhankelijke FSC keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn.
Zou je via helpdesk@cadeau4jou.nl je bestelnummer kunnen doorgeven dat wij de desbetreffende leverancier hierover kunnen benaderen.
Alvast bedankt.
Klantenservice