Samantha

Beste Samantha,
Dank voor je review.
Beste Samantha,
Dank voor je review.
Wellicht goed om te weten, het assortiment wordt samengesteld op basis van het door jouw werkgever beschikbaar gestelde budget. Afhankelijk daarvan wordt een bepaald puntenaantal aan jou geschonken waarvoor je iets uit mag zoeken.
Wat jammer dat je ondanks de aanwezigheid van geschenken in allerlei categorieën en van bekende merken gematigd enthousiast bent over het assortiment. Reviews zijn voor ons erg belangrijk. Kun je ons laten weten door middel van een e-mail die je kan sturen naar info@cadeau4jou.nl wat wij kunnen verbeteren.
Wij hechten altijd veel waarde aan deze input.
Cadeau4jou

Tjandra Fajakoen Saleh

Goed en snel geregeld.

Joyce

Veel keuze, snelle bezorging

Astrid Blauwhoff

Leuke cadeaus en heel snelle aflevering

J.Kortenoeven

(Bewerkt)

Werd keurig afgeleverd en hoop het lang te kunnen gebruiken

Donatienne

Top service 👍🏻

B. Schipper

Levering is snel, beperkte keuze aan geschenken en vrij prijzig.

Reactie Cadeau4Jou:

Beste heer, mevrouw Schipper.
Fijn dat de levering snel verlopen is.
Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over het assortiment dat bestaat uit meer dan 1000 geschenken.
Jouw...
Beste heer, mevrouw Schipper.
Fijn dat de levering snel verlopen is.
Jouw werkgever heeft bewust gekozen voor het cadeauconcept Cadeau4Jou, omdat het uit meer bestaat dan alleen het kiezen van een cadeau. Zo zijn bij het concept verpakkingen en webshop in eigen huisstijl inbegrepen en dienen er geen verzendkosten betaald te worden. Daarom zul je begrijpen dat wij niet concurreren op prijs met reguliere (online) aanbieders en prijsvechters.
Zoals je denk hebt gezien in de webshop, heb je ook kunnen kiezen uit cadeaukaarten van bekende webshops en winkelketens.
Hoe dan ook hopen wij dat je toch een geschikt geschenk hebt kunnen vinden.
Cadeau4Jou

Walter Rutjes

Supersnelle verzending, de keuze vindt ik minimaal en de cadeaus zijn erg duur, je krijgt weinig voor de waarde van de bon

Beste Walter,
Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Beste Walter,
Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Wat jammer dat je ondanks de aanwezigheid van geschenken in allerlei categorieën en van bekende merken niet enthousiast bent over het assortiment. Kun je ons laten weten welke producten/cadeaubonnen je had gehoopt te zien? We kunnen jouw input dan meenemen bij de samenstelling van ons nieuwe assortiment. Je kunt ons mailen op info@cadeau4jou.nl
Hopelijk heb je toch een geschikt cadeau kunnen vinden.
Cadeau4Jou

Charles Bell

Bij ons bedrijf maken wij al enkele jaren gebruik van deze service. De service en de portal doen geweldig werk waardoor je je beloond voelt. Mijn enige verbeterpunt zou zijn op de... Bij ons bedrijf maken wij al enkele jaren gebruik van deze service. De service en de portal doen geweldig werk waardoor je je beloond voelt. Mijn enige verbeterpunt zou zijn op de productbeschrijvingen die ze soms missen of vaag zijn.

Beste Charles,
Bedankt dat je even de tijd hebt genomen om een leuke review achter te laten.
Beste Charles,
Bedankt dat je even de tijd hebt genomen om een leuke review achter te laten.
Wat betreft je feedback, dank hiervoor. Dit nemen wij zeker mee om de beschrijvingen van onze producten te optimaliseren.
Cadeau4jou