Jerome

Heb nog niet veel besteld bij CADexpress, maar wat ik besteld heb is perfect gegaan. Goede beschrijving, netjes verstuurd en heel mooi product!

Beste prijs, keurig verstuurd en heel mooi product!

ASR bouwbedrijf

Keurig bedrijf goed overleg per mail en via de chat . levering tijdig top super

de snelle interactie via de chat

Jerome

Product prima, levering op tijd!

3d Muis-aankoper

Vlotte site om alles op te bestellen.
Enkel de levering was pas 2 werkdagen later.

Reactie CADexpress:

Beste,
Beste,
Bedankt voor de positieve aanbeveling! Het is niet de bedoeling dat een levering 2 dagen in beslag neemt, maar de pakketjes worden vanuit Nederland verstuurd en het kan voorkomen dat het 1 dag langer duurt voor pakketjes naar België. Onze excuses hiervoor, want wij streven altijd naar een snelle levering!

Pieter

Goed geholpen en zijn altijd bereid om mee te denken! Reageren ook erg snel wat voor mij ook belangrijk was.

Klantvriendelijk, snel, meedenken

marc.woudenberg@hotmail.com

(Bewerkt)

Waarom inloggen. Ik wil gewoon kopen zonder in te loggen, weer een paswoord wachtwoordcombinatie. Wat een onzin!

Klagen helpt!. Nu kan ik ook gewoon zonder een account aan te maken,...

Klagen helpt!. Nu kan ik ook gewoon zonder een account aan te maken, gewoon mijn producten bestellen.
Klasse van CADexpress.

Ze luisteren naar klanten. Waar anderen het alleen zeggen, doet CADexpress het gewoon.

Prima. Goed bereikbaar. Heldere informatie

Bereikbaar! Dat is tegenwoordig een hele prestatie

Duidelijke webshop, uitstekende prijzen en snelle levering.

Prijs en levertijd

3D muis gekocht