Topdocent met geduldige en vriendelijke toon van lesgeven. Hij heeft veel ervaring en weet dit goed over te brengen.
Ivan Matejczyk
Zeer tevreden over de trainer. Wim heeft merkbaar veel praktische kennis over Inventor en beschikt ook directe diepe kennis als hiernaar gevraagd wordt. Dit maakt het tot een zeer...Zeer tevreden over de trainer. Wim heeft merkbaar veel praktische kennis over Inventor en beschikt ook directe diepe kennis als hiernaar gevraagd wordt. Dit maakt het tot een zeer kundige software gebruiker die niet zomaar het antwoord geeft "dat weet ik niet, moet ik echt opzoeken"
Ook vind ik dat Wim een prettige manier heeft van uitleg en de stof erg goed over weet te brengen.
Joop Smeets
Duidelijk. Blijft rustig. Herhaalt zonder minachting Gewoon top
Thijmen
Het was prima!
Boyd
Prima uitleg , gaat snel soms , maar geeft je aandacht ons je weer op weg te helpen
Djamel Bourzami
Ik heb goede gevoel hierover, maakt het modelleren een stuk makkelijker vooral bij grote projecten.
Ben van der Wel
De trainer geeft goeie lessen en geeft ook dujidelijk les, hij mag van mij wel wat strenger zijn.
Henk
Hele leuke training gehad. Gideon was zeer deskundig en behulpzaam.