Cadix

Martine

Af en toe waren er zijdelingse gesprekken met curstisten op locatie en die waren moeilijk tot niet te volgen omdat die cursisten niet op zoom waren ingelogd.

Deskundig en geduldig

Jan

Leuke duidelijke uitleg en interactief met praktijkvoorbeelden.

Nico de Haan

De trainer(s) lieten genoeg ruimte voor vragen en zorgden dat iedereen bij bleef. Als slechthorende is dit altijd een extra uitdaging en ben ik extra afhankelijk van duidelijke instructie en... De trainer(s) lieten genoeg ruimte voor vragen en zorgden dat iedereen bij bleef. Als slechthorende is dit altijd een extra uitdaging en ben ik extra afhankelijk van duidelijke instructie en persoonlijke aandacht. Dat ging hier echt heel goed daar ben ik heel blij mee.

Iwan Hendrikse

Goede duidelijke uitleg. Bij vragen nemen ze rustig de tijd om het uit te legen. Zeer tevreden over de cursus.

Lieselotte

Prima cursus om de basisvaardigheden van Revit onder de knie te krijgen.

Toby Hazenberg

Guido geeft duidelijk en stapsgewijs steeds uitleg. Hierna kijkt hij in de groep of het lukt bij de cursisten en wil hier nog individueel helpen.

De eerste lesdag was voor mij TE...

De eerste lesdag was voor mij TE algemeen, ik had verwacht dat er bij de cursisten al een basis aanwezig zou zijn.

Jordy

Een hele fijne trainer die heel behulpzaam was bij de cursussen die we gehad hebben

Bryan van Vendeloo

Niet gerelateerd aan de trainer, maar wel een algemene toelichting: wellicht overwegen om een aparte cursus voor Apple / Windows te maken, er was weinig overlap in de interface tussen beide versies... Niet gerelateerd aan de trainer, maar wel een algemene toelichting: wellicht overwegen om een aparte cursus voor Apple / Windows te maken, er was weinig overlap in de interface tussen beide versies wat in sommige gevallen voor veel vertraging kon zorgen.