Cadix

Arno van den Boogerd

Super ook openstaand voor praktijk vragen

Frank

De beginners cursus is zeer welkom en de trainer geeft voldoende informatie en neemt de tijd om je verder te helpen

Lars Boere

Hartstikke goede trainer. Gebruikt voorbeelden die past bij het werk wat je doet, geeft rustig les. En houdt het lekker luchtig met voldoende humor. Ik weet nog niet of ik de gevorderde training ga... Hartstikke goede trainer. Gebruikt voorbeelden die past bij het werk wat je doet, geeft rustig les. En houdt het lekker luchtig met voldoende humor. Ik weet nog niet of ik de gevorderde training ga doen maar mocht dat zover komen wordt dat zeker weer Cadix en hoop ik wederom op Gideon als trainer!

Solibri anywhere is echt een instap cursus, als je al basis kennis heb kan het heel langdradig worden. Tempo ligt dan ook niet te hoog maar daardoor leer je wel alles goed te begrijpen. voor mij... Solibri anywhere is echt een instap cursus, als je al basis kennis heb kan het heel langdradig worden. Tempo ligt dan ook niet te hoog maar daardoor leer je wel alles goed te begrijpen. voor mij persoonlijk mocht het daarom soms wel wat sneller. Docent vertelde alles rustig en goed!

anoniem

We hadden eigenlijk meer informatie over maken en uitwisselen van IFC gehad.

Albert Wildeman

Duidelijke en verhelderende uitleg over Bim en IFC. Duidelijk aangegeven het belang van Bim. Alle parijen in de bouw zouden hier naar toe moeten. De cursus even onderbroken door 3 pauzes, waaronder... Duidelijke en verhelderende uitleg over Bim en IFC. Duidelijk aangegeven het belang van Bim. Alle parijen in de bouw zouden hier naar toe moeten. De cursus even onderbroken door 3 pauzes, waaronder een heerlijke lunch.

Bert neemt de tijd en legt zaken zorgvuldig uit. Voor vragen is alle ruimte.

Jolanda

Aardige rustige trainer

Kim

Cursus gaf goede aansluiting op de basis cursus: voldoende verdieping en uitleg extra opties AutoCAD.
Mogelijkheid tot stellen van vragen aansluitend op de praktijk.
Zeer tevreden!