Cadix

Niels

Zeer heldere uitleg.

Zeer prettig ervaring.
training sluit heel goed aan mijn behoeftes

anoniem

Computers heel soms een beetje traag.

Taco

Hele fijne trainer. Legt het goed uit en neemt de tijd.

Daniel van der Linden

Met de training ben ik o.a. geïnformeerd over de werkwijze voor het stapsgewijs implementeren van de bim-methodiek in een organisatie inclusief de faseringen en contractvoorwaarden die daarbij... Met de training ben ik o.a. geïnformeerd over de werkwijze voor het stapsgewijs implementeren van de bim-methodiek in een organisatie inclusief de faseringen en contractvoorwaarden die daarbij horen. De trainer is zeer deskundig en kan de inhoud goed afstemmen op het kennisniveau van de verschillende deelnemers. Mijn verwachting van de cursus sluit dan ook erg goed aan bij de inhoud. Prima cursus!

Theo Haamke

Heldere, duidelijke en prettige presentatie. Gaf hele goede uitleg en toelichting. Weet erg veel. Zeer goed!

Eldon Daantje

Was leuk geweest iets meer beeld materiaal

anoniem

(Bewerkt)

Tempo kon hoger.

ines

Het enige probleem van de cursus is dat als je een oude pc hebt, het systeem erg traag wordt als je tegelijkertijd Revit en Zoom gebruikt, dus als je de externe versie gebruikt, zorg er dan voor dat... Het enige probleem van de cursus is dat als je een oude pc hebt, het systeem erg traag wordt als je tegelijkertijd Revit en Zoom gebruikt, dus als je de externe versie gebruikt, zorg er dan voor dat je pc snel genoeg is.