Cadix

Meer inzicht krijgen in BIM en dat is zeker gelukt

Sander Mollet

Prima les, kleine klas voldoende technische kennis en praktische ervaring.

h.den bakker

Deskundig, maar soms te snel met de uitleg

Sardhanand

Goed verstaandbaar, weet waar hij over heeft

mark buitendijk

Veel verteld, goede uitleg. Misschien nog wat duidelijker de verschillen tussen Revit en Autocad benadrukken als je meer een Autocad achtergrond heb met alle functies.

Timo IJdema

Veel kennis, heldere structuur en lekker amicaal.

Mark Hopman

Zonder REVIT kennis de cursus ingegaan en nu kunnen we gebouwen maken. Super.

Adrian

De training beviel mij goed, ondanks het hinder door de coronavirus. Het is goed om te zien hoe Cadix hier snel en effectief een oplossing voor heeft bedacht. Alhoewel ikzelf voorkeur geef aan... De training beviel mij goed, ondanks het hinder door de coronavirus. Het is goed om te zien hoe Cadix hier snel en effectief een oplossing voor heeft bedacht. Alhoewel ikzelf voorkeur geef aan klassikale lessen.
De trainer is betrokken bij wat de studenten uitvoeren en zorgt er voor dat iedereen goed op de hoogte is. Eveneens merkte ik dat de trainer geduldig is in het uitleggen en, daar waar nodig, ook extra de tijd neemt om de informatie goed over te brengen.

Ines S

Zeer nuttige cursus, over het algemeen blij met de lessen, de instructeur en de Cadix Academy-pagina en oefeningen. Vanwege Corona-beperkingen moest de cursus via Zoom worden gedaan, wat beperkend... Zeer nuttige cursus, over het algemeen blij met de lessen, de instructeur en de Cadix Academy-pagina en oefeningen. Vanwege Corona-beperkingen moest de cursus via Zoom worden gedaan, wat beperkend is, omdat ik mijn eigen pc moest gebruiken en deze niet echt geschikt was voor deze software. De computers bij Cadix zouden waarschijnlijk veel beter zijn geweest voor de praktijken.