Cadix

Raymond

Een goede trainer die de kennis goed over kan brengen en dit met veel enthousiasme.

peter

Een practische trainer die lekker zijn eigen ding doet

anoniem

Vriendelijk, rustig, geduldig en wist op bijna alle vragen antwoord met een vleugje humor

Antoine

Wat ik van Mechiel van Valen vindt, is dat hij praktijk gericht les geeft. Hij heeft er veel geduld en is niet te beroerd om dezelfde vragen telkens te beantwoorden. Prettig om van hem les te hebben... Wat ik van Mechiel van Valen vindt, is dat hij praktijk gericht les geeft. Hij heeft er veel geduld en is niet te beroerd om dezelfde vragen telkens te beantwoorden. Prettig om van hem les te hebben gehad.

Mike

Goede rustige trainer, neemt de tijd voor iedere cursist

Yuri van Oijen

Zeer bekwaam en duidelijk. Goed bereikbaar voor vragen buiten de training.

Marchel

Ik vind het een hele goede cursus welke ik ook aan mijn collegae zal aanbevelen. De stof sluit goed aan op datgene wat ik voor ogen had. Goede basis cursus voor beginners.

De cursus heb...

De cursus heb ik online gevolgd. Deze heb ik als prettig ervaren en is goed te volgen.

Benny de trainer weet goed waar over hij heeft en beantwoordt vakkundig de vragen. Hij brengt het leuk over en is geduldig met iedere cursist. Zijn uitleg is duidelijk.

Arthur

Het principe en de opbouw is erg goed. Wat beter kan is dat er bijvoorbeeld een klein stukje aan tekenvaardigheid in snelheid door bijvoorbeeld gebruik van bepaalde technieken aan toegevoegd mogen... Het principe en de opbouw is erg goed. Wat beter kan is dat er bijvoorbeeld een klein stukje aan tekenvaardigheid in snelheid door bijvoorbeeld gebruik van bepaalde technieken aan toegevoegd mogen worden. Om op die manier enkele delen met kleine wijzigingen op een zelfde plattegrond makkelijk te tekenen en te wijzigen. De trainer was zeer kundig en had meer dan voldoende kennis om de cursus goed uit te kunnen voeren.

William

De uitleg wanneer ik een vraag had was duidelijk, brengt het op een leuke manier, niet te droog.
vraagt naar wat je belangrijk vind qua gebruik van Autocad in je werk.