CADkoop

8.2/10

Tessa Laarman

CADkoop levert fijne software, denkt mee over vernieuwingen en heeft een topservice. Ze staan altijd voor je klaar!

Reactie CADkoop:

Bedankt voor je reactie, Tessa! Veel plezier met jullie BricsCAD en SketchUp licenties! 👍

Hessing Telecommunicatie B.V.

Ik ben heel goed geholpen

Reactie CADkoop:

Graag gedaan, succes verder!

Reinigingskenners.nl

Prima bedrijf, hebben goed meegedacht over een betaalbare oplossing voor wat wij nodig hadden.

Reactie CADkoop:

Bedankt voor je bericht, en veel succes met BricsCAD!

Fijne partij

Reactie CADkoop:

Bedankt voor je reactie en veel succes met je software! 👍

Kragten, J. J.

(Bewerkt)

Na een aantal licentie en administratieve problemen waardoor er de nodige irritaties ontstonden, kan ik u zeggen dat alle problemen voortvarend zijn opgelost. Een probleem lossen we op. Dus er is... Na een aantal licentie en administratieve problemen waardoor er de nodige irritaties ontstonden, kan ik u zeggen dat alle problemen voortvarend zijn opgelost. Een probleem lossen we op. Dus er is van alles aan gedaan om mij als klant, weer een goed gevoel te geven. En dat is gelukt. Mijn dank hiervoor.

ernst architect

Heel goed geholpen na het stellen van een vraag.
Chapeau!

Sentjens Saunabouw

Sketchup besteld via de website en volledig betaald. Vervolgens al dagen wachten op de activering, die maar niet toegezonden wordt. Telefonisch contact gehad maar ook dan wordt je aan het lijntje... Sketchup besteld via de website en volledig betaald. Vervolgens al dagen wachten op de activering, die maar niet toegezonden wordt. Telefonisch contact gehad maar ook dan wordt je aan het lijntje gehouden, en is er geen verdere actie. Slechte zaak.

Reactie CADkoop:

Wat vervelend dat je levering op deze manier is verlopen, onze excuses hiervoor! We zijn bij de levering afhankelijk van onze leverancier en daar is je levering 'blijven hangen'. We bekijken hoe wij... Wat vervelend dat je levering op deze manier is verlopen, onze excuses hiervoor! We zijn bij de levering afhankelijk van onze leverancier en daar is je levering 'blijven hangen'. We bekijken hoe wij dit in de toekomst kunnen voorkomen. Desondanks succes met je SketchUp licentie!

Teyler

Helaas hebben wij onze licentie pas verkregen nadat we geïnformeerd hebben hoe lang het nog zou duren. Dit was na 4 werkdagen wachten.

Reactie CADkoop:

Supervervelend dat je hebt moeten wachten! Soms zijn we bij het leveren afhankelijk van factoren waar we geen invloed op hebben. We proberen dit voor een volgende keer te voorkomen!

Roelofs en Haase Projectontwikkeling

Eenvoudig positief

👌

The Logohouse

Een medewerker vertelde mij over het bestaan van BricsCAD. Had daar goede ervaringen mee. Bij CADkoop aangeschaft... scherp geprijsd... Geen seconde spijt van gehad!!! Waarom was dit er niet... Een medewerker vertelde mij over het bestaan van BricsCAD. Had daar goede ervaringen mee. Bij CADkoop aangeschaft... scherp geprijsd... Geen seconde spijt van gehad!!! Waarom was dit er niet eerder?! Zoveel relaxter dan de bekende (Au-jekentzewel-sk) programma's waarmee ik al jaren werk... Overzichtelijker... sneller... flexibeler... en voor mijn gevoel ook mooier, maar dat is smaak. En geen gedoe meer met onhandige licenties enzo. Klaar ben je, ik raad BricsCAD echt iedereen aan!

Reactie CADkoop:

Fijn dat je ook zo enthousiast bent! Heel veel plezier met je BricsCADsoftware! 👌