CADkoop

8.2/10

Energyra B.V.

Ondersteuning door Rick was heel vriendelijk. Technische ondersteuning bij problemen met installatie onvoldoende.

Reactie CADkoop:

Bedankt voor je bericht. Onze adviseurs (zoals Rick) zijn ingesteld op de begeleiding bij je aankoop. Bij technische issues maken we gebruik van ons servicecenter. Hier zit een team van specialisten... Bedankt voor je bericht. Onze adviseurs (zoals Rick) zijn ingesteld op de begeleiding bij je aankoop. Bij technische issues maken we gebruik van ons servicecenter. Hier zit een team van specialisten dat technische ondersteuning biedt. Vandaar dat we je intern even moesten doorverwijzen. Ik begreep dat je probleem inmiddels ook is verholpen dus ik hoop dat je vol energie aan de slag kunt! Mvg, het CADkoop-team

Michel Oprey & Beisterveld

Prima!

Infrascoop

Pima, vlot verloop van de bestelling

Reactie CADkoop:

Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen, en veel succes met je CADsoftware!

Marc Merckx Interiors

Top

Reactie CADkoop:

Bedankt voor je reactie, en veel succes met je software!

Ronvds

(Bewerkt)

Leuk bedrijf, vriendelijk en altijd behulpzaam. echter zorg dat je vrijdag voldoende personeel hebt die je klanten kan helpen. verder ben ik toch super goed geholpen door een deskundig persoon. Leuk bedrijf, vriendelijk en altijd behulpzaam. echter zorg dat je vrijdag voldoende personeel hebt die je klanten kan helpen. verder ben ik toch super goed geholpen door een deskundig persoon.
laat het bedrijf als je nieuwe producten verkoopt ook het product gebruiken zodat je hier duidelijk met je klant over kan praten. dus werk niet met autocad 2017 terwijl 2019 uit is.

Westvast bv

Vooraf telefonisch overleg, online software gekocht en snel geregeld.

Reactie CADkoop:

Bedankt voor het prettige contact! We hopen dat je software goed zal bevallen.

Monique Nardten Art Direction & Production

Ik heb eerst gebeld en de uitleg was prima en duidelijk, daarna tot aanschaf overgegaan

Hoi Monique,
Bedankt voor ons prettige contact en leuk dat je bij ons besteld hebt! Veel succes met je bedrijf en met de software. :)

Peter Vande Maele

Topservice, goede prijs