CADkoop

8.2/10

J V

Iets beter uitleggen of je een cd-rom koopt of een download ivm de verzendkosten.

DD-technix

Alles is perfect verlopen

ARCH-IMMO

Perfecte service in verkoop en naverkoop ! Deze morgen problemen met mijn account, direct een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn en binnen de 5 minuten alles wat ik vroeg op mail ! Probleem... Perfecte service in verkoop en naverkoop ! Deze morgen problemen met mijn account, direct een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn en binnen de 5 minuten alles wat ik vroeg op mail ! Probleem opgelost !

Theo Helder / COAS Business Systems B.V.

Goed contact, snel geregeld

YARD

Top service zeer behulpzaam en efficiënt

Bureau Fraai

Snelle en persoonlijke reactie op vragen omtrent product. Erg tevreden

Dennis Kanters Timmerwerken

Als zo iets aan koopt vind ik dat er dan ook een handleiding bij hoort.
Maar het antwoord is nee die moet je kopen en ik heb al een behoorlijk bedrag uit geven.
Ik heb een timmerbedrijf...
Als zo iets aan koopt vind ik dat er dan ook een handleiding bij hoort.
Ik heb een timmerbedrijf en tekenen is op kleine schaal maar er is geen andere uit weg.

Reactie CADkoop:

CADkoop heeft de klant gesproken en uitleg gegeven dat tegenwoordig bij de software geen handleidingen meer aanwezig zijn. Maar dat er wel handleidingen en trainingen te bestellen zijn.

Spring onderhoud en beheer bv

'n paar keer gebeld en prima te woord gestaan. Jullie hadden direct een oplossing. Prima, houden zo!

Christian Smith Architect

Prima! Ik had vooral snel een licentie nodig en dat is ook gebeurd.

Ik wilde AutoCad LT bij jullie downloaden. Ik kreeg toen een rood scherm met de mededeling van AVG, dat uw site niet vertrouwd werd. Na uitschakeling van de virusscanner en de firewall van AVG en... Ik wilde AutoCad LT bij jullie downloaden. Ik kreeg toen een rood scherm met de mededeling van AVG, dat uw site niet vertrouwd werd. Na uitschakeling van de virusscanner en de firewall van AVG en nog wat geklik, heb ik de download toch binnen gekregen. Maar je bent wel een half uur tot een uur onbeschermd bezig.