CADkoop

8.2/10

Elmaat

Reactie CADkoop:

CADkoop heeft contact opgenomen met de klant.
CADkoop heeft contact opgenomen met de klant.
Was tevreden over CADkoop, alleen er waren wat problemen met de registratie en activatie van de software. Registratie en activatie is in samenwerking met CADkoop opgelost.
Klant werkt nu naar alle tevredenheid met de software.

CF Techniek B.V.

Aankoop AutoCad LT + Inventor LT

Ronald Schouwink Interieurs Op Maat

Eerste keer ,even wennen

Reactie CADkoop:

Klant gesproken. Was best tevreden over de afhandeling van CADkoop. Alleen wilde ons de tip geven om te kijken naar de lever snelheid van de licentie s

Michael Sontrop

(Bewerkt)

Redelijk

Aannemersbedrijf J.W van Tunen

Ik vind het persoonlijk een nederlands doorgeefluik van autodesk. op zich niks mis mee.

Klant gesproken.
Alleen de info m.b.t. de levering was het probleem.
Alles is volgens de klant door CADkoop keurig afgehandeld.
Verder werkt de software naar behoren.

J. van Nijhuis

Prima, bestelling was zo klaar.

T Janmaat Leidingbouw

Snel en netjes geholpen, levering was iets minder ivm met drukte

Reactie CADkoop:

Door de vele orders was er vertraging met de levering door CADkoop en Autodesk.

Joolsdesign

Levert wel, maar de support is dramatisch. Helaas wordt niet gereageerd op verschillende verzoeken, en word ik van het kastje naar de muur gestuurd,

Reactie CADkoop:

Joolsdesign heeft ons een slechte beoordeling gegeven omdat er een support melding er al veel te lang lag en nog steeds niet was opgelost (wel mail verkeer naar elkaar, maar geen oplossing).
Na...
Na de slechte beoordeling heeft de Account Manager van CADkoop contact opgenomen met de Joolsdesign. Probleem besproken. Daarna in samenwerking met de distributeur het lopende probleem opgelost.

Zwaagstra Beton

Sketchup pro 2016 aangeschaft. Even telefonisch contact gehad over wat de beste keuze is. Bestelling snel aangeleverd.