Fantastisch camera systeem echt plug and play. Beelden ook fantastisch! Duidelijk handleiding goeie app.
Pieter Klaver
Bedrijf met top camera systemen! Aanrader voor iedereen.
(Bewerkt)
Ongelofelijk veel geduld, Ze helpen je zoveel als het kan. Ik ken niets van security systemen , en toch hebben ze mij er door gesleurd waarvoor zeer veel dank
Jan van der meulen Particulier
Via de media kwam ik terecht bij Dutch Security Systems met de vraag welke camera en recorder bij mij zou passen.Daar is serieus naar gekeken en hebben mij een complete set voorgesteld en omdat ze...Via de media kwam ik terecht bij Dutch Security Systems met de vraag welke camera en recorder bij mij zou passen.Daar is serieus naar gekeken en hebben mij een complete set voorgesteld en omdat ze ervan overtuigd waren dat ik tevreden zou zijn deze ook gekocht.Het is bij dit bedrijf niet alleen verkopen maar de nazorg en vragen werden super goed uitgelegd zodat ik verder kon met de installatie.Vandaag is de camera geplaatst en ik heb een beeld zo scherp op HD.Nu weet ik waarom dit bedrijf zoveel klanten heeft en ga zo door.Met vriendelijke groet Jan van der Meulen
J. Braker
Na aankoop van 5 geweldige 8 megapixel camera set, de dader gepakt van de 3e inbraak in mijn woning, aanrader voor iedereen!
Wouter van der meer
Bedrijf met passie voor hun systemen, goeie Sony lenzen ook in de nacht scherpe beelden, mannen met verstand van zaken. Aanrader.
Ton Hendriks
Na een duidelijke uitleg welk systeem het beste past, de bestelling geplaatst. Normaal heb je de volgende dag het pakket thuis, maar in de app van PostNL zou dat pas 8 dagen later zijn??!! Gebeld...Na een duidelijke uitleg welk systeem het beste past, de bestelling geplaatst. Normaal heb je de volgende dag het pakket thuis, maar in de app van PostNL zou dat pas 8 dagen later zijn??!! Gebeld met Robin van DSS, nam direct met PostNL contact op, kwam er niet uit en zou direct met express zending nieuw pakket toesturen. Met het verzoek om eerdere verzending te weigeren. Dit is pure klasse!! Ik ben uitermate tevreden over DSS. Service die je bijna niet meer tegenkomt. Geweldig!
Justin
Super
Jeroen Tidema
Top
Yassine
Na 2 inbraken in mijn bedrijf een camera systeem gekocht bij dit bedrijf, na de 3e inbraak camera beelden overhandigd aan de politie en zijn de daders herkend en opgepakt. Dankbaar !