Yves Janssens

Top Bedrijf,

Zeer goede kwaliteit van camera systemen en een uitstekende klanten service.
Zeer tevreden en aan te raden !!

Yves Janssens

Mario

Zoals eerder aangegeven heb ik twee beveiligingscamera's met bijbehorende accessoires bij dit bedrijf gekocht. Zoals bij elk elektronische apparatuur het geval is, kreeg ik te maken met technische... Zoals eerder aangegeven heb ik twee beveiligingscamera's met bijbehorende accessoires bij dit bedrijf gekocht. Zoals bij elk elektronische apparatuur het geval is, kreeg ik te maken met technische problemen, die eerder aan mij zijn toe te schrijven. Nadat ik het probleem aan de medewerkers heb voorgelegd, hebben ze op een andere dag tijd uitgetrokken om het probleem van een afstand op te lossen. Hierna functioneerde het systeem naar behoren. Nogmaals bedankt voor de uitstekende service mannen!!

Melisa Bouman

Heel erg goed geholpen met de installatie van de camera's, ook nog eens op een zondag!

Willem Otto Hazelhorst

Snel , redelijke prijs, en ook nog on line advies voor de aankoop

Hans Grabandt

Ze leveren apparatuur van hoge kwaliteit, met een goede service

M.With

(Bewerkt)

Onlangs heb ik een draadloos beveiligingscamera bij dit bedrijf gekocht en ben uitermate tevreden met zowel de service als de mogelijkheden en beeldkwaliteit van de camera's! Ik kon/ kan immers op... Onlangs heb ik een draadloos beveiligingscamera bij dit bedrijf gekocht en ben uitermate tevreden met zowel de service als de mogelijkheden en beeldkwaliteit van de camera's! Ik kon/ kan immers op elk gewenste moment bij de klantenservice terecht met allerlei vragen. Bovendien zijn de camera's vrij eenvoudig te installeren. Een ander pluspunt is het feit dat je overal vandaan kan meekijken en een melding krijgt wanneer er beweging wordt waargenomen. Tot slot mijn complimenten voor de professionele houding en klantgerichtheid van Robin!!

S.

Zeer goede ervaring, camera's doen het uitstekend en zeker een mooi beeld. Eenvoudig te installeren, en als er toch vragen zijn of onduidelijkheden is de chat goed en snel te bereiken. Ik zou het... Zeer goede ervaring, camera's doen het uitstekend en zeker een mooi beeld. Eenvoudig te installeren, en als er toch vragen zijn of onduidelijkheden is de chat goed en snel te bereiken. Ik zou het zeker aanbevelen en als het nodig is nogmaals een bestelling plaatsen.

John S

Top bedrijf en uitstekende klanten service