Laura Wittenberg

Kurt De Mangelaere

Zeer tevreden

Holland Climate Group

Top klantenservice! Altijd bereikbaar, zeer behulpzaam. Dikke aanrader!

Patrick Ramaekers

Goede service

Mike Lebens

Van de week de Camerabeveiliging set 1x Sony IP Dome 5MP met PoE en Super Starlight lens zwart gekocht. Netjes geleverd binnen 2 dagen. Installatie was echt zo gebeurd. Uitermate tevreden over de... Van de week de Camerabeveiliging set 1x Sony IP Dome 5MP met PoE en Super Starlight lens zwart gekocht. Netjes geleverd binnen 2 dagen. Installatie was echt zo gebeurd. Uitermate tevreden over de beeldkwaliteit en de info die vooraf via de chat had ingewonnen. Als ik toch iets negatiefs moet verzinnen: er zitten wel heel veel functies op de recorder die niet allemaal in de handleiding staan. Maar dat moet wel goed komen met een beetje speurwerk haha

Reactie Dutch Security Systems:

Beste Mike,
Beste Mike,
Bedankt voor uw ontzettend mooie review. Wij zijn blij dat u zo blij bent. Als ik het goed lees heeft u de uitgebreide handleiding van de recorder per ongeluk niet van ons ontvangen. Deze komt vandaag nog per e-mail uw kant op. Scheelt weer wat speurwerk voor u.
Nogmaals bedankt en als u ergens vragen over heeft dan zijn wij 7 dagen per week bereikbaar om u te ondersteunen waar nodig. Fijne dag gewenst!
Robin Wijker
Algemeen Manager

Giuseppe Campugiani

Algemeen zeer goed, goede service en snelle afhandeling van de bestelling. Het enige minpuntje is dat er geen handleiding beschikbaar is van de recorder. Het zou handig zijn om te weten wat de... Algemeen zeer goed, goede service en snelle afhandeling van de bestelling. Het enige minpuntje is dat er geen handleiding beschikbaar is van de recorder. Het zou handig zijn om te weten wat de instellingen allemaal inhouden en wat tips.

Reactie Dutch Security Systems:

Beste Guiseppe,
Beste Guiseppe,
Bedankt voor uw complimenten en uw feedback. Er is wel degelijk een handleiding beschikbaar voor de recorder. Mocht u deze per ongeluk niet van ons ontvangen hebben, dan zullen wij u deze per e-mail toesturen. Nogmaals bedankt voor uw complimenten en feedback en een hele fijne zondag gewenst verder.
Robin Wijker
Algemeen Manager

adri Kuiper

Snel reagerend bedrijf, bij inwinnen van informatie

Rob Straatman

Snelle levering en geweldige service!