Zeer tevreden klant

Snelle levering en bij defecte apparatuur snelle vervanging!

Gerrie Ongers

Topbedrijf met dito service. Ik had de pech dat 1 camera niet werkte zoals het zou moeten. 1 telefoontje was genoeg om de volgende dag een nieuwe camera binnen te krijgen. Daarna had ik problemen... Topbedrijf met dito service. Ik had de pech dat 1 camera niet werkte zoals het zou moeten. 1 telefoontje was genoeg om de volgende dag een nieuwe camera binnen te krijgen. Daarna had ik problemen met het activeren van de app, na 20 minuten appverkeer werkte ook dit perfect. Service en betrokkenheid staat hier hoog in het vaandel.
Bedankt Nick voor de service.

Gerard van Mierlo

Uitermate fijn bedrijf. Snelle en correcte levering en informatie. Zeer mooi product voor een mooie prijs. Ook fijn dat men 7 dagen in de week van 8 tot 23 u voor alle vragen bereikbaar zijn.

Assink Elektrotechniek

Camera set gekocht met 6 camera's met recorder zeer goed advies door Nick.
Had wat kleine probleempjes maar daar heeft Nick mij super mee geholpen
Tevens is het bedrijf altijd bereikbaar...
Camera set gekocht met 6 camera's met recorder zeer goed advies door Nick.
Had wat kleine probleempjes maar daar heeft Nick mij super mee geholpen
Tevens is het bedrijf altijd bereikbaar voor vragen of problemen, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Het systeem werkt perfect en ben zeer tevreden over de kwaliteit en service.
Zeker een aanrader als u een camera systeem wilt aanschaffen!!!
Top Nick ga zo door !

Roy Vliegenthart

Buitengewoon geweldig! onze HD recorder werkte niet meer, 2 dagen later een nieuwe ontvangen. nu bijna een jaar later werkt er 1 camera niet en heb ik roestvorming rondom de ophangbeugels. Geen... Buitengewoon geweldig! onze HD recorder werkte niet meer, 2 dagen later een nieuwe ontvangen. nu bijna een jaar later werkt er 1 camera niet en heb ik roestvorming rondom de ophangbeugels. Geen probleem Nick belde op dat ze onderweg zijn. Dit is een voorbeeld voor veel bedrijven!

Harold Spooren

Wij hebben een zeer fijne ervaring met dit bedrijf, bij vragen word je meteen goed geholpen.

Lennaert

Ten behoeve van onze nieuwbouw woning was ik op zoek naar geschikte camera's. Hierover veelvuldig contact gehad met Nick van de verkoopafdeling welke altijd bereikbaar was voor vragen en snel... Ten behoeve van onze nieuwbouw woning was ik op zoek naar geschikte camera's. Hierover veelvuldig contact gehad met Nick van de verkoopafdeling welke altijd bereikbaar was voor vragen en snel reactie gaf. Heeft veel kennis van zaken en weet dus waar hij over praat. Camera's snel ontvangen, waarvan er 1 helaas minder goed functioneerde als gevolg van een productie fout. Direct contact opgenomen met Nick en de volgende dag nog een nieuwe camera ontvangen, dat is pas service! Erg tevreden over dit bedrijf !

Niels

Fijne samenwerking met dit bedrijf altijd eerlijk en geweldige materialen.

Eric

Snel antwoord, prima producten en verstand van zijn vak!

Emiele

Super bedrijf! Erg tevreden altijd bereikbaar zelfs op zaterdag en zondag ! Zeker een aanrader.