Boscu

Levering en services is top. Jammer dat vereiste plug-in software bij product niet werkt voor Mac.

Patrick

Snelle service prima product, goed verpakt. Goeie beschrijving erbij

Richard

Snelle levering Goede ondersteuning over de telefoon Werkt super Ben er blij mee

erwin

Ik heb bij Camerabeveiligingkopen.nl een plug en play draadloze set aangeschaft met 2 5mp ip dome camera's en een nvr. Keurig geleverd incl Track en Trace. Bij installatie bleek 1 camera niet op te... Ik heb bij Camerabeveiligingkopen.nl een plug en play draadloze set aangeschaft met 2 5mp ip dome camera's en een nvr. Keurig geleverd incl Track en Trace. Bij installatie bleek 1 camera niet op te starten, camerabeveiligingkopen.nl gebeld en contact gehad met Nick. Dezelfde dag werd er een nieuwe camera opgestuurd. Bij de installatie had ik nog een paar vragen, wederom met Nick contact gehad en hij heeft mij keurig geholpen. Camerabeveiligingkopen.nl (Nick) bedankt,aldus een tevreden klant.

Robin

Makkelijk te bestellen, duidelijke productomschrijving inclusief filmpjes. Hele goede handleiding waar stap voor stap staat uitgelegd hoe je alle functies van het systeem kunt inrichten. Binnen 24... Makkelijk te bestellen, duidelijke productomschrijving inclusief filmpjes. Hele goede handleiding waar stap voor stap staat uitgelegd hoe je alle functies van het systeem kunt inrichten. Binnen 24 uur werd het al geleverd.

Henny

Prima bedrijf. Goede adviezen, uitstekende services. Echt een aanrader, top.

Matthijs

Goede en snelle service Ook nog persoonlijk met Nick gesproken. Geheel tevreden met de uitstekende service