Dit bedrijf onderscheid zich door op correcte en deskundige wijze de klanten advies te geven en te ondersteunen
M. Bouwhuis
Fijn en zeer deskundige medewerkers.
Jan van der molen
Weer een top service geleverd... zoals altijd, fijn personeel, persoonlijk gericht, vriendelijk, en t belangrijkste, betrouwbaar
Jesse Mauriks
Uitstekend !
Onno Bierman
Netjes en stevig verpakte levering. Spullen zien er zeer professioneel uit. Groot pluspunt van de levering is dat ze elke levering volledig verzekeren tegen het bedrag dat je er voor betaald hebt!...Netjes en stevig verpakte levering. Spullen zien er zeer professioneel uit. Groot pluspunt van de levering is dat ze elke levering volledig verzekeren tegen het bedrag dat je er voor betaald hebt! Dat zie je toch niet vaak meer!
Petra van veen
Snel geleverd en goed advies vooraf. Toen we aan het installeren waren hadden we 1 zekerheids vraagje gesteld via de mail, daar werd tot ons verbazing binnen 4 minuten op gereageerd! Superblij met...Snel geleverd en goed advies vooraf. Toen we aan het installeren waren hadden we 1 zekerheids vraagje gesteld via de mail, daar werd tot ons verbazing binnen 4 minuten op gereageerd! Superblij met onze aankoop!
J v d Woude
Goed en behulpzaam.
Wouter burman
Vriendelijk personeel snel geholpen met het uitzoeken van een systeem wat bij mijn woning past. App werkt snel en makkelijk
Kinder speelplaats Rotterdam
2x me auto bekrast telefonisch een order geplaatst volgende dag geleverd en die zelfde dag laten installeren door dit bedrijf, vakkundig en werken snel.
Moerdijk bakkerij
Snelle levering goed product, de full color camera set is perfect in kleur ook in de nacht.