Service tijdens je reis
Kwaliteit camper
Reservering

Fam. Brandenburg

Weer een keurig verzorgde camper gehuurd!

Voor de vierde keer op rij, dit keer een Dethleffs camper, na eerder een Sunlight en buscamper gehuurd. Een prettig rijdende camper, alles is aanwezig. De bedden zijn prima. Vanuit de verhuur... Voor de vierde keer op rij, dit keer een Dethleffs camper, na eerder een Sunlight en buscamper gehuurd. Een prettig rijdende camper, alles is aanwezig. De bedden zijn prima. Vanuit de verhuur ontvang je duidelijke informatie.

Misschien nog handschoenen ivm chemisch toilet als tip meegeven.

Bram

Prima camper. Prima service

filmpjes kunnen hier en daar update gebruiken

thuijs

De camper is goed bevallen

veel keuze uit diverse campers

stormbanden en optie geen inventaris

Colinde de With

Heerlijk om met je eigen 'huisje' op stap te zijn en de vrijheid te hebben om op het laatste moment je route te kiezen.

Persoonlijk contact, voelt als een betrouwbaar bedrijf.

Motor van onze camper (1.3) had veel moeite met heuvels (zelfs opritten) en zeker met bergen. Een zwaardere motor is aan te raden bij een rit naar de bergen.

Nat

Zeer tevreden.

Zeer compleet.

Geen verbeterpunten

Familie Halkema

Vanaf het boeken t/m het inleveren van de camper algehele tevredenheid.

Kan niet beter.

Boogaardt

Goed en degelijk

Goede informatievoorziening over de camper. Goede spullen (camper inclusief toebehoren en inboedel).

We hadden een verkeerd koppelstuk voor de elektriciteitskabel. Zelf hadden we hier geen verstand van, en kwamen hier pas op de reis achter. Uiteindelijk hebben we dit zelf gelukkig kunnen oplossen.

David van der Wijden

Eerste keer weg met camper, leuke ervaring en prima bevallen.
Voor herhaling vatbaar

prima geholpen

let op onderhoud, versleten remblokjes

Reactie Camperhuren.nl:

Beste David,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om feedback te geven. Leuk om te lezen dat je eerste ervaring met de camper je prima is bevallen.
We hebben tijdens je reis een aantal maal...
Beste David,
We hebben tijdens je reis een aantal maal contact gehad over het oranje lampje van de remblokjes dat ging branden. We kunnen ons voorstellen dat je je zorgen maakt als er een oranje lampje op het dashboard van je camper verschijnt. Een oranje lampje wil gelukkig niet zeggen dat de remblokjes versleten zijn of de camper niet goed is onderhouden. Het is een signaal om iets na te kijken. Onze campers worden goed onderhouden bij officiële dealers en voor kleine reparaties in onze eigen werkplaats.
Goed dat je toen contact met ons hebt opgenomen. Tijdens je reis kun je via de servicelijn en info@camperhuren.nl altijd contact met ons opnemen. We hebben je de mogelijkheid gegeven om bij een garage langs te gaan en een aantal adressen van garages doorgestuurd die op jouw route lagen. Je hebt er uiteindelijk voor gekozen om gewoon te door te rijden, met onze goedkeuring.
We hopen je zorg te hebben weggenomen en zien je heel graag een volgende keer terug om een camper te huren voor jouw campervakantie.
Hartelijke groeten,
Team Camperhuren.nl

Michiel Ullers

Geweldig!

Mooie campers, goede service, zeer klantvriendelijk personeel

Jeroen Brands

Camper ervaring was heel goed, een heerlijke nieuwe camper die goed verzorgt is, en goed te rijden. De support en service van Camperhuren is geweldig!

Service gericht, enorm vriendelijk. Goede uitleg en adviezen. Goede kwaliteit camper

Adblue niet inbegrepen en niet overal te tanken. Genoeg toiletblokjes

Reactie Camperhuren.nl:

Beste Jeroen,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je feedback in te vullen na terugkomst van je camperreis!
We zijn blij dat je enthousiast ben over de nieuwe camper, de support en de...
Beste Jeroen,
We zijn blij dat je enthousiast ben over de nieuwe camper, de support en de service van ons bedrijf Camperhuren.nl. We doen ook elke dag ons best om deze drie punten uit te stralen, zodat onze klanten een geweldige campervakantie hebben.
Goed dat je laat weten dat Ad Blue niet inclusief is en je niet overal kunt tanken. Dat zullen we onze klanten duidelijker laten weten. We geven ook een jerrycan Ad Bleu mee in het geval je geen tankstation tegenkomt.
Fijne zomer en hopelijk tot ziens!
Team Camperhuren.nl