Service tijdens je reis
Kwaliteit camper
Reservering

Familie Olofsen

Goede service en mooie camper

Goede service, mooie camper, goede prijs/kwaliteit verhouding

Tip: een camper met airco in de verhuur, dit hebben we wel gemist in de 40 graden

Sebastiaan en Anoek

We hebben een hele fijne ervaring met camperhuren.nl. Vanaf het moment dat we langs zijn gegaan om te kijken voor een camper werden we heel vriendelijk geholpen.
Ook krijg je van te voren al...
Ook krijg je van te voren al veel informatie en de dag dat je de camper ophaalt wordt je warm welkom geheten en wordt er de tijd genomen voor alle persoonlijke informatie en uitleg.
Als er wat is kun je ze bellen of mailen.

Hoe je de informatie krijgt is een heel sterk punt. Zowel digitaal als persoonlijk.

We hebben geen verbeterpunten of tips. Ga zo door!

Pim van Drimmelen

Wij hebben voor een aantal weken een camper gehuurd. Alles was perfect geregeld, goede service en vriendelijk personeel!

Alles was goed geregeld

Je eigen onderlakens passen niet omdat het matras een aparte vorm heeft

Paulien

Wij hebben voor de tweede keer een camper gehuurd bij camperhuren.nl. Wij hebben 1x het service punt moeten bellen omdat we geen water hadden. Wij zijn direct keurig geholpen. Meneer heeft ons... Wij hebben voor de tweede keer een camper gehuurd bij camperhuren.nl. Wij hebben 1x het service punt moeten bellen omdat we geen water hadden. Wij zijn direct keurig geholpen. Meneer heeft ons telefonisch kunnen helpen.

Service

Eventueel een gieter voor bijvullen water.

Polderman

Prima camper, goede service

Als er iets anders loopt dan verwacht wordt dit adequaat opgelost.

De handrem van onze camper werkte niet goed. Gelukkig had de camper wel een automatisch hellingproef, dus tijdens het rijden was dit geen probleem, ook niet hoog in de bergen.

Hein Steures

Positief

klantvriendelijkheid

geen idee

melissen

Was geweldig om met een camper op pad te gaan , voor ons de eerste keer, je hoeft vaak maar een half uur te rijden, om in een hele andere omgeving te zijn.
hoog bed was voor ons niets, te veel...
hoog bed was voor ons niets, te veel trappen op.
en veel loze ruimte in de berging.
jammer dat de achteruitrij camera het niet deed .
Als er iets is , was er snel contact, ook vragen ze in een mail of alles naar wens gaat.
Binnen een half uur is alles gereed en weer opgeruimd.

gr. Erwin, en Petra

gr Erwin en Petra

prima contact

servies is nu van glas , dit mag van hard plastic

Margriet

Hele comfortabele camper gehuurd bij Camperhuren voor onze zomervakantie. Camper wordt compleet geleverd, tijd wordt genomen om alles even uit te leggen bij vertrek. Fijne ervaring, voor herhaling... Hele comfortabele camper gehuurd bij Camperhuren voor onze zomervakantie. Camper wordt compleet geleverd, tijd wordt genomen om alles even uit te leggen bij vertrek. Fijne ervaring, voor herhaling vatbaar!

Beschikbaarheid vragen.

De Leeuw

Het is goed bevallen. Camper stond op tijd klaar met alles erop en eraan. Ook tijdens de reis was er goed contact mogelijk om vragen te beantwoorden.

Goede communicatie, camper was schoon.

Spanbanden voor de luifel meeleveren en een prullenbak.

Hailey

Een van de meest interessante en avontuurlijke vakanties

moderne en schone camper

wellicht reservewiel en/of accubooster toevoegen aan de camper?