Uitstekend! Van boeking tot inlevering. Camper volgens boeking met zeer complete inventaris.
Snelle afhandeling bij last minute boeking
Snelle afhandeling bij last minute boeking
Wat een nette camper! Super!
Wij hebben het water bijna niet kunnen gebruiken in de camper, we werden wel snel geholpen maar helaas was het een hele tijdelijke oplossing.
De indeling van de camper was voor ons - een gezin met 2 kinderen - ideaal. De instructie voordat we weggingen: kraakhelder. Dat geeft vertrouwen, zeker als het de eerste keer is dat je met zo'n...
1 ding: een houten snijplank in plaats van een van plastic. Verder vlekkeloos. Een aanrader.
Ja zeker, toen wij onderweg in Duitsland een storing kregen in de warm watervoorziening ontvingen wij ook laat op de avond nog alle ondersteuning en werd er voor ons onderweg op onze route een...
Nee door gaan zo die gaat en proberen dit nivo vast te houden.
het goede contact met Ernst (de eigenaar), en de uitstekende tips die we kregen.
eventuele steunen of poten om de camper stabiel te kunnen zetten voor tijdens het slapen. als iemand zich omdraaide dan bewoog de hele camper. ik sliep overal doorheen maar mn vrouw had daar last van.
Niets kan beter!
Geen!
Navigatie is wel handig.
Wat een fijn contact en als er iets is, wordt dat zo vriendelijk en goed opgelost. Een heel betrouwbaar adres. Staat garant voor een heerlijke vakantie. Niets dan lof!!
de compleetheid van de camper, service bij problemen
Kan haast niet beter, zijn volledig op de goede weg