Service tijdens je reis
Kwaliteit camper
Reservering

Rob Pennock

Uitstekend! Van boeking tot inlevering. Camper volgens boeking met zeer complete inventaris.

Snelle afhandeling bij last minute boeking

Familie Bakker

Super.. Hele nieuwe manier van vakantie vieren.

E

Wat een andere vakantie met een camper naar Italie! Super veel gezien en gedaan, dat is het voordeel van een camper. Wij vinden dat je veel bezig bent als je op de camping staat met een camper;... Wat een andere vakantie met een camper naar Italie! Super veel gezien en gedaan, dat is het voordeel van een camper. Wij vinden dat je veel bezig bent als je op de camping staat met een camper; watertank legen, vullen, toilet legen ed, wij zijn niet echt camping mensen.

Wat een nette camper! Super!

Wij hebben het water bijna niet kunnen gebruiken in de camper, we werden wel snel geholpen maar helaas was het een hele tijdelijke oplossing.

Comfortabele, moderne camper. Veel gemak. IJskoude ijskast :-)

De indeling van de camper was voor ons - een gezin met 2 kinderen - ideaal. De instructie voordat we weggingen: kraakhelder. Dat geeft vertrouwen, zeker als het de eerste keer is dat je met zo'n... De indeling van de camper was voor ons - een gezin met 2 kinderen - ideaal. De instructie voordat we weggingen: kraakhelder. Dat geeft vertrouwen, zeker als het de eerste keer is dat je met zo'n apparaat op stap gaat.

1 ding: een houten snijplank in plaats van een van plastic. Verder vlekkeloos. Een aanrader.

Fam. Verfurden

Wij hebben twee maal een camper gehuurd en wij zijn daar zeer content over.
Prima wagen, goed voorzien van alles wat maar nodig is.
Service en klantvriendelijkheid staan hoog...
Wij hebben twee maal een camper gehuurd en wij zijn daar zeer content over.
Prima wagen, goed voorzien van alles wat maar nodig is.
Service en klantvriendelijkheid staan hoog genoteerd.

Ja zeker, toen wij onderweg in Duitsland een storing kregen in de warm watervoorziening ontvingen wij ook laat op de avond nog alle ondersteuning en werd er voor ons onderweg op onze route een... Ja zeker, toen wij onderweg in Duitsland een storing kregen in de warm watervoorziening ontvingen wij ook laat op de avond nog alle ondersteuning en werd er voor ons onderweg op onze route een afspraak gemaakt bij een camper bedrijf. Hulde !

Nee door gaan zo die gaat en proberen dit nivo vast te houden.

Johan Van der mark

Wij zijn afgelopen jaar in juli/augustus 2,5 week met de 6 pers. gaan trekken. Het is ons prima bevallen en we hebben een heerlijke vakantie gehad. elke dag een stukje meer zakken via Luxemburg naar... Wij zijn afgelopen jaar in juli/augustus 2,5 week met de 6 pers. gaan trekken. Het is ons prima bevallen en we hebben een heerlijke vakantie gehad. elke dag een stukje meer zakken via Luxemburg naar Frankrijk en ergens bij Marseille zijn we een week gebleven. we hadden er ook heel mooi weer bij en de camper beviel uitstekend. We zitten nog te dubben hoeveel weken we dit jaar gaan :)

het goede contact met Ernst (de eigenaar), en de uitstekende tips die we kregen.

eventuele steunen of poten om de camper stabiel te kunnen zetten voor tijdens het slapen. als iemand zich omdraaide dan bewoog de hele camper. ik sliep overal doorheen maar mn vrouw had daar last van.

Othmane Hassou

Ik heb vorig jaar september een Camper gehuurd bij Camperverhuur-Amsterdam voor een lang weekend (vrijdag t/m maandag) en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en luxe van de camper, maar ook de... Ik heb vorig jaar september een Camper gehuurd bij Camperverhuur-Amsterdam voor een lang weekend (vrijdag t/m maandag) en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en luxe van de camper, maar ook de service. Men had geen haast, alles werd piekfijn uitgelegd (wat voor mij erg handig was, want ik had nog nooit eerder in een camper gereden) en . Ik heb tijdens mijn verblijf op een camping in Limburg technisch ondersteuning gekregen omdat ik niet wist hoe de verwarming werkte. Bij thuiskomst heb ik de camper weer terug gebracht en vrij kort daarna werd ook mijn borg snel teruggestort. Kortom, Camperverhuur-Amsterdam heeft bij mij een zeer positieve indruk achtergelaten en is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf!

Niets kan beter!

Geen!

Expert Diemen

Met de camper op stap is echt een aanrader en is voor ieder die van autorijden houd ideaal! Super eenvoudig genieten! Top paasweekend gehad.

Navigatie is wel handig.

Brigitte Hemke

We hebben een camper gehuurd bij Camperverhuur en het heeft ons een heerlijke huwelijksreis opgeleverd. Dankjewel Ernst!

Wat een fijn contact en als er iets is, wordt dat zo vriendelijk en goed opgelost. Een heel betrouwbaar adres. Staat garant voor een heerlijke vakantie. Niets dan lof!!

J. Vos

Prettig en alles is zeer goed geregeld

de compleetheid van de camper, service bij problemen

Kan haast niet beter, zijn volledig op de goede weg