Service tijdens je reis
Kwaliteit camper
Reservering

Ron de Droog

Fijne vakantie in 2012 gehad met de camper naar het Lago Maggiore.
Helaas een natuurramp met onweer en windhozen gehad toen waardoor complete luifel van camper afgezwaaid.
Helaas een dag...
Fijne vakantie in 2012 gehad met de camper naar het Lago Maggiore.
Helaas een dag eerder naar huis gemoeten om volgende klant weer op tijd met camper te laten vertrekken.
Helaas ook 800 Euro eigen risico kwijt door schade aan camper , geld via geen enkele verzekeringen kunnen terugkrijgen.
En campingeigenaar welke zei hier voor verzekerd te zijn heeft nooit meer terug gereageerd.
Dit het nare verhaal , maar daar kan de verhuurder niets aan doen..
Het goede verhaal was een heerlijke camper van alle gemakken voorzien , leuke vakantie met in meerdere landen en campings gestopt.
Heerlijk ontspannen geen zin meer om verder te rijden even camping zoeken en op de camping zit je binnen half uur geheel klaar onder de luifel aan een koud biertje.
Aanrader voor iedereen.

Ja voor het verhaal van ons betreffende schade door een natuurramp zou iets anders moeten zijn waardoor de verhuurder niet voor deze schade opdraait.(misschien is dit te verzekeren bij camperhuur... Ja voor het verhaal van ons betreffende schade door een natuurramp zou iets anders moeten zijn waardoor de verhuurder niet voor deze schade opdraait.(misschien is dit te verzekeren bij camperhuur in)
Maak je als verhuurder zelf schade oké dan is het logisch dat dat van je eigen risico afgaat.
Maar dit is schade waar je als verhuurder ook niets aan kunt doen,

Maarten

Inderdaad ook wij hebben 2 jaar geleden, 4 weken lang een camper gehuurd voor een rondreis door DK, NO en SE. De camper was prima voor elkaar en hebben het er nog regelmatig over. Ook hadden wij een... Inderdaad ook wij hebben 2 jaar geleden, 4 weken lang een camper gehuurd voor een rondreis door DK, NO en SE. De camper was prima voor elkaar en hebben het er nog regelmatig over. Ook hadden wij een reservewiel en aggregaat erbij gehuurd - alleen niet gebruikt, maar als je 4 weken in het noorden op pad bent, denkt camperverhuur Amsterdam met je mee!

Camper was schoon en van alle gemakken voorzien.

N.M. Kleijn

We hebben een weekend geprobeerd. Waren zeer tevreden en hebben gelijk de zomervakantie geboekt

Klantvriendelijkheid is ongekend.

Omdat men meestal langdurig op vakantie gaat is een windschermpje een goede aanvulling

Nils

De campers zijn goed onderhouden en superschoon. Ernst heeft voor elk probleem een oplossing, ook tijdens de reis kun je hem altijd bellen. Bovendien is hij gewoon heel erg vriendelijk en flexibel.

Klantvriendelijkheid met stip op 1.
Daarnaast de kwaliteit en keuzemogelijkheden qua campers.

Alles is al vrijwel perfect, maar het zou nog mooier worden met een mooier gelegen afhaallocatie met wat meer "vakantiesfeer", en een tandemasser camper zou ook geweldig zijn (en bovendien uniek in... Alles is al vrijwel perfect, maar het zou nog mooier worden met een mooier gelegen afhaallocatie met wat meer "vakantiesfeer", en een tandemasser camper zou ook geweldig zijn (en bovendien uniek in camperverhuurland). Alleen luxeprobleempjes dus die ik kan verzinnen.

Dick Noordermeer

Prima ervaring met camper verhuurder,meelevend en informatief

Prima locatie

nee

van der Valk

Een weekje voor het eerst met z'n 2en met een camper op pad.
We kregen een bijna nieuwe camper mee en zijn naar zuid-frankrijk gereden.
We hebben er echt van genoten.

in de camper die wij mee kregen zaten heerlijke stoelen een heerlijk frans bed.
De moor ( Fiat Ducato) liep als een zonnetje.

Er zaten te weinig stopcontacten in de camper welke wij mee hadden.
geen kledinghangers, slabestek, juslepel.

h j p lyppens

Het was mijn eerst camper ervaring in Nederland, en ik heb genoten.
heb mezelf voorgenomen om het vaker te doen maar vanwege drukte schiet dat er weer bij in.

vriendelijk en duidelijkheid

niets veranderen.

G. Geitenbeek

Niets dan lof voor Camperverhuur Amsterdam

Zeer snel telefonische hulp bij eventuele calamiteiten. Direct telefonisch bereikbaar met zeer waardevolle en afdoende hulp.

We zijn vier weken naar Spanje geweest. Een onvergetelijke ervaring. Waarschijnlijk door een domme fout hebben we toen wat schade opgelopen. De hulp die we toen kregen was werkelijk fantastisch.... We zijn vier weken naar Spanje geweest. Een onvergetelijke ervaring. Waarschijnlijk door een domme fout hebben we toen wat schade opgelopen. De hulp die we toen kregen was werkelijk fantastisch. Even bellen en het werd eigenlijk meteen opgelost. Uitleg vooraf over de mogelijkheden van de camper was prima. En het materieel ook.

persoonlijke aandacht, waarbij niet op het horloge wordt gekeken

Eigenlijk niet

O.P.Zeeuw

Topweken gehad in de zomer van 2013! Aanleiding om dit te herhalen in 2014.

Vriendelijkheid en nette + complete camper

Nvt