Kim Wolfs-Herzberg

Zeer snelle levering, waarvan het verloop goed te volgen is. Mooie artikelen en goede verpakking.

Zeer snelle en nette bezorging

G. Sommers

Prima geleverd, snel en keurig. Was aangenaam verrast toen dezelfde dag nog een telefoontje kwam van CandleBagShop met de vraag of de zending op tijd aangekomen was. Klasse!

Uitstekende nazorg.

Stefan

Persoonlijk, klantvriendelijk

Houden telefonisch contact wanneer er iets aan de bestelling/bezorging verandert, denken mee

Anne Van Hooft

Ongelooflijk teleurgesteld in onze aankoop. Zes hartvormige wensballonnen besteld voor ons huwelijk. Alles gedaan volgens voorschrift (hebben al eerdere ervaring met het oplaten van wensballonnen),... Ongelooflijk teleurgesteld in onze aankoop. Zes hartvormige wensballonnen besteld voor ons huwelijk. Alles gedaan volgens voorschrift (hebben al eerdere ervaring met het oplaten van wensballonnen), goede weersomstandigheden. Gingen netjes de lucht in, maar niet voor lang. Slechts 2 van de 6 bleven daar ook, de rest storten terug naar beneden. Echt heel erg jammer dit!

Tamara Willemsen

Geweldig en snelle service

Lisanne

Mooie spullen en snel geleverd. Top!

Lisanne

Mooie spullen en snel geleverd. Top!

kvlv

Goede services

snelle levering

Cathy

Een mooie site met erg leuke en mooie producten. Ook de levering is heel erg snel en duidelijk

Geleverde producten zijn weg goed van kwaliteit.

Marijke

Goede kwaliteit van de producten en fijn dat het razendsnel op dezelfde dag nog geleverd kon worden.

Snelle service en goede kwaliteit. De wensballonnen waren prachtig en makkelijk om te gebruiken.