Jeroen

Prima, alles ging zoals aangekondigd

Fred Bakker

Snelle service, ook na melding probleem, snel opgelost.

Zie boven

RDZ

Zoals het hoort!

Alles ging zoals het hoort. Bestellen was makkelijk en duidelijk, product is goed verpakt geleverd. Ik heb het product nog niet gebruikt dus hier kan ik nog niets over zeggen.

Mar-vellous

Okay

nee

Ancel van den Broek

Goede ervaring snelle levering mooi materiaal, geen gemakkelijke website m'n zoekfunctie. Ik had vraag niet gelijk iemand telefonisch bereikbaar, wordt via tussenpersoon geregeld belde een dag later... Goede ervaring snelle levering mooi materiaal, geen gemakkelijke website m'n zoekfunctie. Ik had vraag niet gelijk iemand telefonisch bereikbaar, wordt via tussenpersoon geregeld belde een dag later terug waar ik zelf niet in de gelegenheid was om op te nemen.

Snelle levering, jullie zijn snel te vinden op Google!

Godderie Roos

Keigoed, daar ik persoonlijk goed advies bij jullie heb gehad voor mijn aankoop te kunnen realiseren

supervriendelijk:):)

D,Schreurs

Vlotte service .........overzichtelijke website ........keurig verpakt

Op de website staat vermeld voor 12 uur besteld dezelfde dag in huis, ik was wat later maar toch had ik het die avond nog in huis.

jvrdecorbouw, jaap van Roozendaal

Lekker vlot geleverd!

Lekker vlot geleverd!

Carte Blanche 99

Ondanks dat ik na 15.00 uur heb besteld toch geregeld dat we de volgende dag de bestelling geleverd kregen. Top service en de lampionnen zien er prachtig uit!

Snelle service, klantvriendelijkheid en goede producten.

Mieke

Zeer goed. Alles volgens afspraak. Professioneel.