Hester

Keurig en correct

Het verkeerde product werk opgestuurd,maar na 1 telefoontje werd alles keurig geregeld en rechtgezet

Bettina Traas

Goede ervaringen. Lampionnen mooi en goed, lampjes zonde van het geld! Ze branden wel maar je ziet het niet ook niet als het donker is!

Zeer vriendelijk en snel

Reactie CandleBagShop.nl:

De kleine lampjes zijn ook niet geschikt voor de 50cm lampionnen (dit staat ook vermeld) bij het product. Kies dan voor de sets met afstandsbediening die geven ook voldoende licht om een 50cm... De kleine lampjes zijn ook niet geschikt voor de 50cm lampionnen (dit staat ook vermeld) bij het product. Kies dan voor de sets met afstandsbediening die geven ook voldoende licht om een 50cm lampion te verlichten.
We krijgen binnenkort ook setjes binnen met warm wit licht die dat ook kunnen

Ingrid vd kerkhof

Heel goed

h.scholten

Voor de eerste keer wat besteld super snelle levering

x

Lampionnen besteld, tijdig geleverd en prima kwaliteit. Groot succes voor een feest.

Larissa

Pakket was verdwenen maar dit was goed en snel opgelost samen met Post.nl!

Marjorie Jansen

Prima bedrijf: levert snel en producten zijn naar wens

Jannie Mondria

Heb voor het eerst iets besteld. Dit is prima gegaan en goed afgeleverd bij mij thuis op het gevraagde moment. Leuke site ook...en overzichtelijk! Ik zal er zeker nog eens iets op bestellen!

Fijn is de snelle reactie dat de bestelling ontvangen is en dat je het pakketje goed kunt volgen!

A. Blankespoor

Snelle levering!