Anita Stornebrink

Goede webshop

Aantal bestelde artikelen waren niet op voorraad. Ik werd hierover meteen telefonisch geïnformeerd en er werd naar een passende oplossing gezocht.

Stefanie

Ruim aanbod en goede service

Goede service! En snelle verzending. Ook wanneer het niet helemaal naar wens is wordt er naar een goede oplossing gezocht. Heel klantvriendelijk. Ik zal zeker vaker bestellen.

Liesbeth Langman

Sporthal de vlechtuinen

De Voogt

Leuke lampions, prima kwaliteit.

van Diemen, Indigo zeeland

Prima en snel

overzicht op site

Geen naam

Prima, snelle levering !

Mooi product en ben vooral verbaasd over de snelheid van de levering.

M van Neck

Keurig telefonisch ingelicht i.v.m. 'niet voorradig' , maar de zending was toch nog snel geleverd.

We spreken van service (!) als de klant op de hoogte gehouden wordt i.v.m. zending.
Met grote verbazing kregen we een telefoontje, om ons te informeren dat de zending ietsje langer zou duren.
Top!, want welk bedrijf doet het op deze manier. Meestal gaat dit per mail, en dit is erg klantvriendelijk.

Sprookjeshof Zuidlaren

Reactie CandleBagShop.nl:

We hebben nog geen klachten ontvangen over onze lelies . Ze zijn ook ingezet bij grote publieks evenementen Ja ze zijn allemaal handgemaakt maar zeker niet door kleuters . Wanneer u niet tevreden... We hebben nog geen klachten ontvangen over onze lelies . Ze zijn ook ingezet bij grote publieks evenementen Ja ze zijn allemaal handgemaakt maar zeker niet door kleuters . Wanneer u niet tevreden bent over de kwaliteit kunt u de goederen gewoon retourneren.
Klachten over onze producten ontvangen wij graag via de reguliere kanalen zodat wij deze ook kunnen afhandelen

Ann Van Loock

Nog maar een eerste keer bij besteld

Vriendelijke contact en correcte opvolging

Boersma

Uitermate aardig telefonisch te woord gestaan toen ik een vraag had en snelle levering. Al 2x bij dit bedrijf besteld en beide keren zeer tevreden.

Opvallend attent: terug gebeld, informatie en excuses toen een product uitverkocht bleek.
Service boven gemiddeld.