Stichting flagen

Heldere site. Vlotte levering in stevige verpakking.

NV. Anvers horeca beheer

Prima, maar een beetje omslachtig om als bedrijf in ander europees land een bestelling te doen

De super snelle levering

Jaap

Snelle Service mooie producten

snelle levering binnen een dag alles al in huis , mooie producten voor een goede prijs

N. van Vugt

Zeer snelle, correcte levering

De wensballon deed het fantastisch goed. Door het gunstige weer, hebben we de ballon na kunnen kijken totdat het een stipje was! Bijzonder dus.

Aline

Goeie ervaring, niks op te merken

Goeie prijs-kwaliteit verhouding

MH

Ruime keus, snelle levering

Zeer snelle levering

Stefanie

Snelle en goede service!

Goede communicatie en klantvriendelijkheid! Er was iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling, ik kreeg direct een nieuw pakket opgestuurd, het was allemaal geen probleem. Fijn om te weten... Goede communicatie en klantvriendelijkheid! Er was iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling, ik kreeg direct een nieuw pakket opgestuurd, het was allemaal geen probleem. Fijn om te weten dat het altijd goedkomt! Ik zal hier zeker vaker willen bestellen.

Anne Rutten

Voor de eerste keer besteld,

Snelle levering en netjes geleverd. Fijn dat de bezorgkosten lager zijn dan bij een pakket en de omschrijving van de producten klopte ook met de levering.

Duidelijke omschrijving wat ook de gevaren zijn van het product. Wat was handig.

San Martino

Klantenservice is flexibel qua levering