dirk schuiling

Cruise caribbean december 2012

Ervaring

alles prima verlopen, goede communicatie

Cor Suijker

Anniek Van De Louw

Service

Ervaring

Super ervaring met Ilze. We waren het type "moeilijke klant" door wijzigingen en veranderingen op het laatste moment. Ik heb me geen moment slecht behandeld gevoeld. En dat is toch wel heel... Super ervaring met Ilze. We waren het type "moeilijke klant" door wijzigingen en veranderingen op het laatste moment. Ik heb me geen moment slecht behandeld gevoeld. En dat is toch wel heel belangrijk. Of alle medewerkers zo rustig en veel kennis hebben als ilze weet ik niet. Maar zij maakt dat wij zeer tevreden zijn over jullie bedrijf!

John Custers

Een prachtige stijlvolle en goed verzorge reis.

Ervaring

Vanaf het eerste telefonische contact ivm de boeking tot het einde van onze reis een betrouwbaar bedrijf.

A. van Houtum

Goed beter best beoordeling

Ervaring

Vriendelijk personeel, wordt goed geholpen, ze geven andere opties zelf aan en denken mee met de klant

Anne vd hoorn

Wil U een keer lekker van huise , boek uw reis bij captain cruise

Ervaring

Ilse komt met de mogelijkheden , offertes , en regelt alles . Klant hoeft weinig te doen . Goede dienstverlening, klantvriendelijk en snelle onderhandeling.

ID

Je cruise boeken bij Captain Cruise is al een feestje op zich.

Groot aanbod in cruises.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, denkt mee en adviseert.
Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening

Melissa Ceder

Onbeschrijvelijk

Ervaring

Ik ging samen met mijn broertje, dit was een geweldige ervaring. Ik denk er nog steeds bijna dagelijks aan terug. Het personeel dat onwijs vriendelijk was, iedere dag weer. Het eten wat iedere dag... Ik ging samen met mijn broertje, dit was een geweldige ervaring. Ik denk er nog steeds bijna dagelijks aan terug. Het personeel dat onwijs vriendelijk was, iedere dag weer. Het eten wat iedere dag ook weer verschillend was en nog heel goed te eten was. Er was iedere dag wat doen, ik voelde me vrij, gelukkig, speciaal, ik kan het amper omschrijven eigenlijk. Het was een cruise om nooit meer te vergeten, zoiets zou ik hoogst waarschijnlijk ook nooit meer meemaken maar ik ben blij dat ik wel de kans ervoor kreeg. Ik wil jullie bedanken voor de geweldige, zonnige, bijzondere cruise.

elisabeth

Cruise boeken

Ervaring

ik heb hele goede ervaringen met captein cruise zijn heel klantvriendelijk en bellen je als je het vraagt even op ook gelijk een reactie als je wat wilt weten goede ervaringen dus

Ruby

Prima beoordeling

Ervaring

Wij hebben 1 keer gecruisd en geboekt bij Captain Cruise. Goed bevallen.