Astrid Vrouwes

Geef het uit handen aan Captain Cruise, dan komt het zeker goed!

Ervaring

Prima ingelicht door betreffende medewerkster. Belde en mailde zoals afgesproken keurig terug bij vragen van onze kant.

Manja

Cabine personeel

anna

Cruise noordkaap

Ervaring

Rust aan boord, orde aan tafel, uitstekent personeel.
fijne hut

Maaike

Gastvrij, toonaangevend en proffessioneel

Ervaring

Correcte info en dienstverlening.
Zorg voor de klant staat bovenaan
Kwaliteit van de cruise is uitstekend.

Rene van Deursen

Snel en goed geregeld maar jammer vd extra kosten

Ervaring

Wij moeten nog gaan cruisen dus die kunnen we nog niet beoordelen. Het boeken liep goed; we kregen goede en deskundige service. Ik vond alleen jammer dat omdat ik even niet met Ideal kon betalen 3%... Wij moeten nog gaan cruisen dus die kunnen we nog niet beoordelen. Het boeken liep goed; we kregen goede en deskundige service. Ik vond alleen jammer dat omdat ik even niet met Ideal kon betalen 3% kosten voor gebruik creditcard moest betalen.

Sophia

Vriendelijke en goede service

duidelijke site
goed boekbaar
zeer vriendelijke behandeling

Pim

Kennis van zaken

Ervaring

Ik kon echt merken dat ik te maken had met een specialist. Ze wist alles over zowel de schepen als over het reilen en zeilen aan boord. Erg nuttig.

Jolanda Dam

Goede service
Fantastich geholpen

Snelle bereikbaarheid, geen wachttijden
Veel tips, goede service
Een hele mooie cruise gemaakt met een upgrade van een garantie hut naar een buitenhut met balkon

Marian Koot

Super geregeld!!

Ervaring

Vriendelijk personeel en goede adviezen. Wij hebben het fantastisch gehad mede door de service van Captain Cruise. Telefonische bereikbaarheid is snel, geen wachttijden. We hadden een hut geboekt... Vriendelijk personeel en goede adviezen. Wij hebben het fantastisch gehad mede door de service van Captain Cruise. Telefonische bereikbaarheid is snel, geen wachttijden. We hadden een hut geboekt op garantiebasis en kregen kort voor vertrek te horen dat we in een balkonhut mochten verblijven (goede tip van Ilze) Chapeau!! Onze volgende cruise boeken wij zeker weer bij Captain Cruise

Bert

Helemaal goed

Ervaring

1 mailtje gestuurd en alles werd snel geboekt.
kost mij geen tijd en/of moeite. Bovendien laagste prijsgarantie.